Showroom Beverwijk

Badkamer Beverwijk

 

Van droom naar ontwerp

In onze showroom in Beverwijk vindt u meer dan alleen sanitair. De ruimte van 1.500 m² is namelijk ook gevuld met inspiratie en kennis die u kunnen helpen in uw zoektocht naar de perfecte badkamer. Onze kundige adviseurs zijn in staat om wensen om te zetten in een realistisch ontwerp. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de beschikbare ruimte in uw woning en het budget dat u voor ogen heeft. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Tijdens uw bezoek wordt het advies van onze specialisten overzichtelijk gemaakt door middel van een gratis 3D-ontwerp en een vrijblijvende offerte. Als u tevreden bent met beiden, dan kunt u al gauw aan de slag met het transformeren van uw badkamer. Een snelle levering is namelijk één van onze sterke punten.

 

Bekijk de badkamerspiegels in de badkamerwinkel
Badkamerspecialist Beverwijk voor advies

 

Geen enkel platform is in staat om u dezelfde complete beleving te geven als een bezoek aan een showroom. Het inschatten van formaten is niet meer nodig en de details van het sanitair kunt u glashelder zien. Ook kunt u de daadwerkelijke kleuren van de meubels en tegels aanschouwen, en de kwaliteit van onze producten voelen. Na uw bezoek weet u precies welke artikelen feilloos in uw badkamer passen, nog voordat u deze in huis heeft gehaald.

 

Advies sanitairwinkel in Beverwijk
Sanitair noord holland

 

Bekijk de douchecabine in onze sanitairwinkel
Badkamer showroom Beverwijk

 

Met een uitstekende bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid en een ruim assortiment is de showroom van alle gemakken voorzien. Tevens bevindt zich in de winkel een speelhoek, waardoor uw kinderen zich ook kunnen vermaken tijdens een bezoek aan Parallelweg 116.

 

Badkamer in Noord Holland

 

Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Parallelweg 116
1948 NN Beverwijk

0251 - 7460 01
[email protected]

Bijzondere dagen:
De showroom is gesloten op de volgende dagen: Oudjaarsdag, Nieuwjaarsdag, 1e paasdag, Koningsdag, Hemelvaart, 1e pinksterdag, 1e & 2e kerstdag.

Op de overige feestdagen is de showroom geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

 

Is uw interesse gewekt?

Onze sanitairspecialisten staan voor u klaar in Beverwijk. Maak nu een afspraak om van uw droombadkamer realiteit te maken.

Showroom afspraak maken