Spiegels

Artikelen 1 tot 24 van 599 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 599 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Badkamerspiegel

Badkamerspiegels uitzoeken en daar online op uw gemak een keuze uit maken? Douche Concurrent is de specialist in badkamerspiegels, net als andere modellen die u elders in huis kunt gebruiken. We zorgen voor een uitgebreid assortiment badkamerspiegels met bijvoorbeeld een moderne of een meer klassieke brocante uitstraling. De diverse modellen zijn uitstekend van kwaliteit, terwijl u er online toch een scherpe prijs voor betaalt. We maken het u op die manier graag eenvoudig een mooie spiegel te bestellen en die zelf aan de wand te hangen of netjes te laten monteren.

Badkamerspiegel in diverse maten

Op zoek naar een badkamerspiegels op maat? Er zijn diverse afmetingen beschikbaar. Op zoek naar een 80cm spiegel voor in de badkamer of gebruik maken van een groter model tot bijvoorbeeld 150cm? We zorgen voor een breed assortiment, zowel qua verschillende modellen als op het gebied van de afmetingen. Van kleine badkamerspiegels die niet teveel ruimte innemen tot grote spiegels die zorgen voor een overtuigende presentatie in de badkamer. Bekijk bovendien de badkamerspiegel met verlichting en met verwarming, net als de spiegelkasten voorzien van een extra stopcontact.

Wandspiegels voor in de badkamer

Er zijn verschillende wandspiegels voor in de badkamer beschikbaar. We zorgen er daarmee voor dat u boven de wastafel of waskom een mooie spiegel aan de wand kunt hangen, die u op verschillende manieren kunt gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het tanden poetsen, om uw haar te doen, u te scheren en u op te maken. Er zijn zowel scheerspiegels als cosmetica en make-up spiegels beschikbaar, net als de reguliere modellen die u eenvoudig aan de wand kunt hangen. De verschillende spiegels zorgen ervoor dat u daar in de badkamer gebruik van kunt maken op de wijze die u wenst. Bekijk ook eens onze badkamermeubels.

Moderne of brocante badkamerspiegel kopen

Een van de moderne badkamerspiegel kopen of aan de andere kant juist op zoek naar een brocante badkamerspiegel? Die heeft dankzij de afwerking langs de randen een meer klassieke uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende modellen, we maken het u online graag gemakkelijk ze met elkaar te vergelijken. Uiteraard laten de verschillende spiegels voor in de badkamer en elders in huis zich op een eenvoudige wijze aan de wand bevestigen. Blader door ons aanbod aan badkamerspiegels en bestel die online. We maken ze klaar voor de verzending, zodat u de spiegel van uw keuze vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft.