Spiegel

Een spiegel is een belangrijke toevoeging in de badkamer. De meesten verzorgen zichzelf namelijk in deze ruimte: even de baard scheren, make-up aanbrengen, het haar in model brengen en ga zo maar door. Spiegels zijn dus onmisbaar! Een spiegel met verwarming of verlichting, scheerspiegel of een spiegelkast behoren ook tot de mogelijkheden. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk hieronder alle categorieën spiegels!

Spiegel voor uw badkamer

Een badkamerspiegel uitzoeken en daar online op uw gemak een keuze uit maken? Douche Concurrent is de specialist in badkamerspiegels, net als andere modellen die u elders in huis kunt gebruiken. We zorgen voor een uitgebreid assortiment met bijvoorbeeld een moderne ronde badkamerspiegel of een meer klassieke brocante uitstraling. De diverse modellen zijn uitstekend van kwaliteit, terwijl u er online toch een scherpe prijs voor betaalt. We maken het u op die manier graag eenvoudig een mooie spiegel te bestellen en die zelf aan de wand te hangen of netjes te laten monteren.

Badkamerspiegel in diverse maten

Op zoek naar een badkamerspiegel op maat? Er zijn diverse afmetingen beschikbaar. Op zoek naar een 80 centimeter spiegel voor in de badkamer of wilt u gebruik maken van een groter model tot bijvoorbeeld 150 centimeter? We zorgen voor een breed assortiment, zowel qua verschillende modellen als op het gebied van de afmetingen. Van een kleine badkamerspiegel die niet teveel ruimte inneemt tot een grote spiegel die zorgt voor een overtuigende presentatie in de badkamer. Bekijk bovendien de badkamerspiegel met verlichting en met verwarming, net als de spiegelkasten voorzien van een extra stopcontact.

Wandspiegel voor in de badkamer

Er zijn verschillende wandspiegels voor in de badkamer beschikbaar. We zorgen er daarmee voor dat u boven de wastafel of waskom een mooie spiegel aan de wand kunt hangen, die u op verschillende manieren kunt gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het tanden poetsen, om uw haar te doen, u te scheren en u op te maken. Er zijn zowel scheerspiegels als make-up spiegels beschikbaar, net als de reguliere modellen die u eenvoudig aan de wand kunt hangen. De verschillende spiegels zorgen ervoor dat u daar in de badkamer gebruik van kunt maken op de wijze die u wenst. Bekijk ook eens onze badkamermeubels.

Moderne of brocante badkamerspiegel kopen

Van plan om een moderne badkamerspiegel te kopen of bent u juist op zoek naar een brocante badkamerspiegel? Die heeft dankzij de afwerking langs de randen een meer klassieke uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende modellen, we maken het u online graag gemakkelijk ze met elkaar te vergelijken. Uiteraard laten de verschillende spiegels voor in de badkamer en elders in huis zich op een eenvoudige wijze aan de wand bevestigen. Blader door ons aanbod aan badkamerspiegels en bestel die online. We maken ze klaar voor de verzending, zodat u de spiegel van uw keuze vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft.

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming

De badkamerspiegel met verwarming en verlichting is een keuze voor pure luxe. Luxe en gebruiksgemak, alsof u iedere dag de badkamer van een mooi hotel binnen kunt lopen. Met LED-verlichting, zodat u daar standaard op een zuinige manier gebruik van kunt maken. De verlichting verbruikt nauwelijks energie, terwijl u die mooi kunt weg laten werken in de spiegel zelf.

Net als de verwarming, die gewoon achterop de spiegel is aangebracht. En is gekoppeld met de voeding van de verlichting. Dat betekent dat de verwarming op de badkamerspiegel automatisch inschakelt zodra u de verlichting aanzet. Om de spiegel te verwarmen en daarmee te voorkomen dat deze zal beslaan. Zodat u er

Spiegel voor de badkamer

Een spiegel uitzoeken en daar online op uw gemak een keuze uit maken? Douche Concurrent is de specialist in onder andere badkamerspiegels, net als andere modellen die u elders in huis kunt gebruiken. We hebben een uitgebreid assortiment aan bijvoorbeeld een moderne ronde spiegel of een meer klassieke brocante uitstraling. Ook luxe spiegels vindt u bij ons. Zo hebben we ook een spiegel met verlichting en zelfs verwarming! De diverse modellen zijn uitstekend van kwaliteit, terwijl u er online toch een scherpe prijs voor betaalt. Zo maken we het voor u op deze manier graag eenvoudig een mooie spiegel te bestellen en die zelf aan de wand te hangen of netjes te laten monteren.

Ronde spiegel: moderne toevoeging

Een spiegel is beschikbaar is vele soorten en maten, met allemaal een unieke uitstraling. Een populaire vorm is een ronde spiegel. Dit is een moderne variant. Vaak zorgt het ook voor een zachte uitstraling in de ruimte, vooral als er al veel gebruik wordt gemaakt van harde lijn. Veel douchecabines zijn namelijk vierkant en ook de tegels hebben deze vorm of zijn rechthoekig. Door het plaatsen van een ronde spiegel, ontstaat er een contrast in de badkamer.

Soms denkt men: een ronde spiegel is gewoon een ronde spiegel, maar niets is minder waar! Er zit namelijk genoeg verschil tussen alle mogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld een variant beschikbaar met een zwart randje eromheen. Dit geeft de badkamerspiegel een stoer tintje, waardoor het perfect is voor een industriële ruimte. Ook is er een gouden rand beschikbaar, wat weer ideaal zou zijn als er kranen in deze kleur in de badkamer zouden zijn.

Badkamerspiegel in diverse maten

Op zoek naar een badkamerspiegel op maat? Er zijn diverse afmetingen beschikbaar. Op zoek naar een 80 centimeter spiegel voor in de badkamer of wilt u gebruik maken van een groter model tot bijvoorbeeld 150 centimeter? We zorgen voor een breed assortiment, zowel qua verschillende modellen als op het gebied van de afmetingen. Van een kleine badkamerspiegel die niet te veel ruimte inneemt tot een grote spiegel die zorgt voor een overtuigende presentatie in de badkamer. Bekijk bovendien de badkamerspiegel met verlichting en met verwarming, net als de spiegelkasten voorzien van een extra stopcontact.

Spiegels voor in de badkamer

Er zijn verschillende spiegels voor in de badkamer beschikbaar. We zorgen er daarmee voor dat u boven de wastafel of waskom een mooie spiegel aan de wand kunt hangen, die u op verschillende manieren kunt gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het tanden poetsen, om uw haar te doen, u te scheren en u op te maken. Er zijn zowel scheerspiegels als make-up spiegels beschikbaar, net als de reguliere modellen die u eenvoudig aan de wand kunt hangen. De verschillende spiegels zorgen ervoor dat u daar in de badkamer gebruik van kunt maken op de wijze die u wenst. Bekijk ook eens onze badkamermeubels.

Moderne of brocante badkamerspiegel kopen

Van plan om een moderne spiegel te kopen of bent u juist op zoek naar een brocante badkamerspiegel? Die heeft dankzij de afwerking langs de randen een meer klassieke uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende modellen, we maken het u online graag gemakkelijk ze met elkaar te vergelijken. Uiteraard laten de verschillende spiegels voor in de badkamer en elders in huis zich op een eenvoudige wijze aan de wand bevestigen. Blader door ons aanbod aan badkamerspiegels en bestel die online. We maken ze klaar voor de verzending, zodat u de spiegel van uw keuze vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft.

Uiteraard zijn er ook spiegels beschikbaar voor andere stijlen. Aan de linkerkant van de pagina kunt u filters vinden. Dit maakt het zoeken naar de perfecte spiegel net iets makkelijker.

Spiegel met verlichting en verwarming

De badkamerspiegel met verwarming en verlichting is een keuze voor pure luxe. Luxe en gebruiksgemak, alsof u iedere dag de badkamer van een mooi hotel binnen kunt lopen. Met LED-verlichting, zodat u daar standaard op een zuinige manier gebruik van kunt maken. De verlichting verbruikt nauwelijks energie, terwijl u die mooi kunt weg laten werken in de spiegel zelf.

Net als de verwarming, die gewoon achterop de spiegel is aangebracht. En is gekoppeld met de voeding van de verlichting. Dat betekent dat de verwarming op de badkamerspiegel automatisch inschakelt zodra u de verlichting aanzet. Om de spiegel te verwarmen en daarmee te voorkomen dat deze zal beslaan. Zodat u er meteen gebruik van kunt maken na het douchen of als u uit bed stapt.

Een feestelijke douche: spiegel met regenbooglicht

Wilt u graag van het douchen een echt feestje maken? Dan is een spiegel met regenbooglicht perfect! In ons assortiment hebben we een aantal badkamerspiegels met maar liefst 7 kleuren licht. Wilt u heerlijk tot rust komen in bad? Zet dan het blauwe licht aan en u wordt gegarandeerd helemaal zen! Deze spiegel zorgt op een eenvoudige manier dat er een kleurrijk element in de badkamer is.

Uiteraard hoeft u niet iedere keer het licht van de spiegel aan te zetten als u er een keer geen zin in heeft. Wel moet u er rekening mee houden dat er een aantal mogelijkheden zijn met anti-condens. Soms kunt u deze twee functies niet los van elkaar gebruiken, dus als u de anti-condens functie gebruikt, gaat het licht automatisch aan. Check dit dus altijd goed, voordat u een spiegel koopt!

Make-up spiegel en scheerspiegel

En buiten de badkamerspiegels met verlichting en verwarming op zoek naar andere exemplaren, bijvoorbeeld om uw make-up aan te brengen? Bekijk dan eens een make-up spiegel bij ons uit het assortiment. Zowel online als in de showroom, waar we u de verschillende afmetingen kunnen laten zien. En waar u de spiegel meteen even kunt uitproberen, zodat u daarmee een goede keuze maakt.

Of op zoek naar een spiegel om u mee te scheren? Een scheerspiegel voor de badkamer is dan de ideale keuze. De spiegels vergroten en zorgen er daarmee voor dat u uw baard tot in de kleinste details kunt scheren of trimmen, om geen haartje over te hoeven slaan.

Spiegelkast voor in de badkamer

Bekijk verder onze spiegelkasten. Ze combineren in de badkamer een mooie spiegel met handige opbergruimte. Zodat u de badkamerartikelen aan de wand kwijt kunt, zonder dat die in het zicht liggen. Met de spiegelkast dicht is er niets meer van te zien, terwijl u er wel een praktisch kastje aan hebt en een spiegel om u op te maken, uw haren te doen of u te scheren.

Spiegel kopen?

Een mooie spiegel kopen? Dat kan zowel online als bij ons in de showroom. Doe online inspiratie op met de verschillende spiegels of laat u adviseren door onze specialisten. Ze vertellen u graag meer over de specifieke soorten spiegels en de beste keuze voor uw badkamer. Of neem contact met ons op, we horen graag van u. U kunt uw favoriete spiegel eenvoudig bestellen via onze webshop.

SpiegelRonde spiegelSpiegels

Veelgestelde vragen over spiegels

Waar moet ik op letten als ik een badkamerspiegel koop?

Als u van plan bent om een badkamerspiegel aan te schaffen, dan raden wij u vooral aan om rekening te houden met uw badkamermeubel. Het is namelijk het mooist als de spiegel precies even breed is als het meubel zelf. Het is vooral belangrijk dat de spiegel niet breder is. Als u kiest voor een ronde spiegel, dan is het natuurlijk iets lastiger qua maat. Wij raden u dan aan om een object met dezelfde afmeting boven uw badkamermeubel te hangen, om zo te bepalen of het in balans is.

Verder is het van belang om te overwegen of u een gewone spiegel wilt hebben, een variant met verlichting, verwarming of beide. Zo kunt u gerichter zoeken!

Hoe hoog moet de spiegel boven mijn badkamermeubel?

Hoe hoog u de spiegel wilt gaan hangen, hangt natuurlijk deels af van wat u zelf fijn vindt. U moet namelijk goed in de spiegel kunnen kijken. Neem uw lengte en die van uw gezinsleden dus altijd als uitgangspunt! Om u ook een richtlijn te geven: de spiegel kunt u ongeveer 35 centimeter boven uw badkamermeubel hangen. Bestaat uw gezin uit lange mensen? Dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat de spiegel iets hoger moet hangen dan dit. Voor een kleiner gezin geldt het tegenovergestelde. Is er juist een lang en klein persoon aanwezig in het huishouden? Dan raden wij aan om de lengte van langste persoon in huis aan te houden. De anderen kunnen namelijk makkelijk op een krukje staan. Continu bukken kan namelijk slecht zijn voor de houding.

Welke spiegelvorm moet ik kiezen?

Er zijn een aantal verschillende vormen met ook allemaal een andere uitstraling. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor strakke lijnen, zoals een vierkant of een rechthoek. Dit is een wat klassiekere vorm en oogt dus ook strak. Als u wat contrast wilt creëren, kunt u kiezen voor een ronde spiegel. Er zijn namelijk veel rechte lijnen te vinden in een badkamer, bijvoorbeeld bij de tegels en het badkamermeubel. Een ronde spiegel doorbreekt dit, wat het een speelsere uitstraling geeft. Ook in rond momenteel een trendy vorm. Als u fan bent van een creatieve en bijzondere uitstraling, dan is een combinatievorm wellicht iets voor u.