Spiegels

Bent u op zoek naar een spiegel? Bij Douche Concurrent vindt u veel verschillende spiegels voor in de badkamer of de toiletruimte. Spiegels met verwarming of verlichting, scheerspiegels of spiegelkasten behoren ook tot de mogelijkheden. Kijk snel hieronder voor ons complete aanbod spiegels!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op spiegels
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Spiegel voor uw badkamer

Badkamerspiegels uitzoeken en daar online op uw gemak een keuze uit maken? Douche Concurrent is de specialist in badkamerspiegels, net als andere modellen die u elders in huis kunt gebruiken. We zorgen voor een uitgebreid assortiment badkamerspiegels met bijvoorbeeld een moderne of een meer klassieke brocante uitstraling. De diverse modellen zijn uitstekend van kwaliteit, terwijl u er online toch een scherpe prijs voor betaalt. We maken het u op die manier graag eenvoudig een mooie spiegel te bestellen en die zelf aan de wand te hangen of netjes te laten monteren.

Badkamerspiegel in diverse maten

Op zoek naar een badkamerspiegels op maat? Er zijn diverse afmetingen beschikbaar. Op zoek naar een 80cm spiegel voor in de badkamer of gebruik maken van een groter model tot bijvoorbeeld 150cm? We zorgen voor een breed assortiment, zowel qua verschillende modellen als op het gebied van de afmetingen. Van kleine badkamerspiegels die niet teveel ruimte innemen tot grote spiegels die zorgen voor een overtuigende presentatie in de badkamer. Bekijk bovendien de badkamerspiegel met verlichting en met verwarming, net als de spiegelkasten voorzien van een extra stopcontact.

Wandspiegels voor in de badkamer

Er zijn verschillende wandspiegels voor in de badkamer beschikbaar. We zorgen er daarmee voor dat u boven de wastafel of waskom een mooie spiegel aan de wand kunt hangen, die u op verschillende manieren kunt gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het tanden poetsen, om uw haar te doen, u te scheren en u op te maken. Er zijn zowel scheerspiegels als cosmetica en make-up spiegels beschikbaar, net als de reguliere modellen die u eenvoudig aan de wand kunt hangen. De verschillende spiegels zorgen ervoor dat u daar in de badkamer gebruik van kunt maken op de wijze die u wenst. Bekijk ook eens onze badkamermeubels.

Moderne of brocante badkamerspiegel kopen

Een van de moderne badkamerspiegel kopen of aan de andere kant juist op zoek naar een brocante badkamerspiegel? Die heeft dankzij de afwerking langs de randen een meer klassieke uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende modellen, we maken het u online graag gemakkelijk ze met elkaar te vergelijken. Uiteraard laten de verschillende spiegels voor in de badkamer en elders in huis zich op een eenvoudige wijze aan de wand bevestigen. Blader door ons aanbod aan badkamerspiegels en bestel die online. We maken ze klaar voor de verzending, zodat u de spiegel van uw keuze vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft.

Badkamerspiegel met verwarming en verlichting

De badkamerspiegel met verwarming en verlichting is een keuze voor pure luxe. Luxe en gebruiksgemak, alsof u iedere dag de badkamer van een mooi hotel binnen kunt lopen. Met LED-verlichting, zodat u daar standaard op een zuinige manier gebruik van kunt maken. De verlichting verbruikt nauwelijks energie, terwijl u die mooi kunt weg laten werken in de spiegel zelf.

Net als de verwarming, die gewoon achterop de spiegel is aangebracht. En is gekoppeld met de voeding van de verlichting. Dat betekent dat de verwarming op de badkamerspiegel automatisch inschakelt zodra u de verlichting aanzet. Om de spiegel te verwarmen en daarmee te voorkomen dat deze zal beslaan. Zodat u er meteen gebruik van kunt maken na het douchen of als u uit bed stapt.

Cosmetica- en scheerspiegels

En buiten de badkamerspiegels met verlichting en verwarming op zoek naar andere exemplaren, bijvoorbeeld om uw make-up aan te brengen? Bekijk dan de cosmeticaspiegels bij ons uit het assortiment. Zowel online als in de showroom, waar we u de verschillende afmetingen kunnen laten zien. En waar u de spiegel meteen even kunt uitproberen, zodat u daarmee een goede keuze maakt.

Of op zoek naar een spiegel om u mee te scheren? De scheerspiegels voor de badkamer zijn dan de ideale keuze. De spiegels vergroten en zorgen er daarmee voor dat u uw baard tot in de kleinste details kunt scheren of trimmen, om geen haartje over te hoeven slaan.

Spiegelkast voor in de badkamer

Bekijk verder onze spiegelkasten. Ze combineren in de badkamer een mooie spiegel met handige opbergruimte. Zodat u de badkamerartikelen aan de wand kwijt kunt, zonder dat die in het zicht liggen. Met de spiegelkast dicht is er niets meer van te zien, terwijl u er wel een praktisch kastje aan hebt en een spiegel om u op te maken, uw haren te doen of u te scheren.

Badkamerspiegel kopen

Een mooie badkamerspiegel kopen? Dat kan zowel online als bij ons in de showroom. Doe online inspiratie op met de verschillende spiegels of laat u adviseren door onze specialisten. Ze vertellen u graag meer over de specifieke soorten spiegels en de beste keuze voor uw badkamer. Of neem contact met ons op, we horen graag van u. U kunt uw favoriete spiegel eenvoudig bestellen via onze webshop.