Spiegelkast met verlichting

De spiegelkast met verlichting is een erg praktische oplossing voor meer opbergruimte. De spiegel is gecombineert met een kastje waar u uw spulletjes makkelijk kunt opbergen. Ook de verlichting is erin gebouwd, zodat u geen extra lichtpunt hoeft te maken. Spiegelkasten met verlichting zijn er verschillende afmetingen en met 1, 2 of zelfs 3 deuren.
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op spiegels
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 46 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 46 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

De spiegelkast met verlichting is uitstekend geschikt voor in de badkamer. U zorgt er met een dergelijk model eenvoudig voor dat u tijdens het opmaken, het modelleren van uw haar of het scheren voldoende licht heeft. Kijk bovendien naar de modellen die zowel verlichting als verwarming bieden, zodat de spiegel niet zal beslaan tijdens het douchen of wanneer u in bad gaat. Binnen de spiegelkasten met verlichting heeft u de keuze uit tal van modellen. We zorgen bij Douche Concurrent voor een breed assortiment van de verschillende topmerken, zodat u kunt rekenen op een goede kwaliteit spiegelkast voor in de badkamer.

Spiegelkast met verlichting en stopcontact

Op zoek naar een model met verlichting en een spiegelkast met een stopcontact? Dit maakt het eenvoudig om u te scheren, gebruik te maken van een stijltang of bijvoorbeeld de elektrische tandenborstel op te laten. Het feit dat er verlichting aanwezig is geeft aan dat u kunt rekenen op een stroompunt. De spiegelkast met verlichting valt wat dat betreft goed te combineren met een stopcontact, zodat u daarvoor geen afzonderlijk exemplaar hoeft aan te leggen of aan te sluiten. Bekijk de 3-deurs spiegelkasten met verlichting en de andere modellen, u heeft online een uitgebreide keuze.

Spiegelkast met LED verlichting

Specifiek op zoek naar een spiegelkast met LED verlichting, bijvoorbeeld om daar op een duurzame wijze gebruik van te kunnen maken? De spiegelkast maakt dan nauwelijks gebruik van energie. Bovendien kunt u rekenen op een zeer lange levensduur van de verlichting. Wat dat betreft zijn er verschillende spiegelkasten met verlichting beschikbaar, zowel op basis van LED als op basis van bijvoorbeeld TL. Bekijk de verschillende modellen en beoordeel op voorhand tevens of u een model zoekt met een stopcontact of dat alleen de verlichting voldoende is. Op die manier kunt u een mooie spiegelkast voor in de badkamer kopen, waarvoor u online standaard een lage prijs betaalt.

Spiegelkast met verlichting kopen

U kunt eenvoudig een spiegelkast met verlichting kopen, waarmee we er graag voor zorgen dat u in de badkamer kunt zorgen voor een mooi en praktisch model. Van een innovatieve LED spiegelkast met verlichting tot een goedkope spiegelkast met verlichting een een stopcontact: wij zorgen ervoor dat u er online een keuze uit kunt maken. U hoeft er de deur dankzij ons uitgebreide assortiment niet meer voor uit. Bestelt u online een spiegelkast met verlichting? Wij gaan er direct voor u mee aan de slag, zodat u de kast met verlichting voor in de badkamer zo snel mogelijk kunt (laten) monteren. Zo is het bestellen van een spiegelkast met verlichting een eitje!