Badkamerspiegels met verlichting

Een badkamerspiegel met verlichting is een ideale manier om een extra lichtpunt in uw badkamer te maken. Badkamerspiegels met verlichting zijn er in allerlei vormen en afmetingen. Kies bijvoorbeeld een ronde spiegel voor een klassieke look of een rechthoekige spiegel voor de moderne badkamer.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op spiegels
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 147 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 147 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Badkamerspiegel kopen

Een badkamerspiegel met indirecte verlichting leidt tot het meest natuurlijke resultaat. De verlichting komt vanuit de badkamerspiegel, waardoor u geen last heeft van eventuele schaduwen. Bovendien heeft u dankzij de badkamerspiegels met verlichting geen extra verlichtingspunt in de badkamer nodig. In plaats daarvan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de spiegels met LED verlichting. Het betekent dat de badkamerspiegel of spiegelkast de verlichting al in zich heeft. Het is zelfs mogelijk om de badkamerspiegels met verlichting uit te rusten met verwarming, iets dat helpt het beslaan tijdens het douchen tegen te gaan.

Badkamerspiegels met verlichting en verwarming

De verschillende badkamerspiegels met verlichting vormen een uitstekende keuze voor in de badkamer, uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen. De verlichting zit vaak in de zijkanten, de bovenkant en/of de onderkant van de spiegel verwerkt. Er is sprake van mat glas in een langgerekte vorm. Er ontstaat indirecte verlichting vanuit de badkamerspiegel, die het gemakkelijker maakt om u te scheren, de make-up te doen of uw haar te modelleren. De verschillende badkamerspiegels met verlichting vormen een goede keuze, naast de modellen met verwarming. Wilt u voorkomen dat de spiegel tijdens het douchen zal beslaan? Dan is het een goed idee verwarming toe te voegen aan de badkamerspiegel.

Badkamerspiegel met LED

De verschillende badkamerspiegels met verlichting maken uiteraard gebruik van innovatieve technieken. Er is traditioneel sprake van verlichting met TL-buizen, tegenwoordig zijn er steeds meer badkamerspiegels met LED verlichting beschikbaar. Dat betekent dat u gebruik kunt maken van duurzame verlichting in de spiegel die bovendien op een heel degelijke wijze in elkaar zit. Bekijk de verschillende badkamerspiegels met LED verlichting en vergelijk die met de andere modellen. Het bestellen van badkamerspiegels met verlichting kan eenvoudig online. De spiegels zijn goed van kwaliteit, beschikbaar in diverse formaten en bovendien voorzien van zuinige LED verlichting.

Badkamerspiegel kast met verlichting

Naast de reguliere badkamerspiegels met verlichting zijn er ook spiegelkasten beschikbaar die zorgen voor verlichting van de badkamer. Het voordeel van de kasten is dat er achter de spiegel voldoende ruimte beschikbaar is om een aantal producten voor in de badkamer op te bergen. Bekijk de verschillende badkamerspiegels met verlichting en bekijk daarnaast de spiegelkasten die er beschikbaar zijn. U kunt ze eenvoudig online kopen, wij maken de bestelling direct in orde en klaar voor verzending. Dat betekent dat u er de deur niet voor uit hoeft en dat u de badkamerspiegel met verlichting toch zo snel mogelijk in huis heeft.