Badkamerspiegel met verwarming

Vindt u dat ook zo vervelend, een beslagen spiegel als u de douche uitstapt? Dan is een badkamerspiegel met verwarming een perfecte toevoeging aan uw ruimte! Daarnaast zijn deze spiegels ook voorzien van verlichting. Dit biedt extra luxe en het zorgt voor een extra lichtpunt in uw badkamer.

103 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

103 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Badkamerspiegel met verwarming is een luxe toevoeging

Een badkamerspiegel met verwarming helpt te voorkomen dat de spiegel beslaat tijdens en na het douchen. De verwarming achter de spiegel schakelt automatisch in wanneer u de verlichting aanzet. Dankzij de verwarming krijgt de spiegel een hogere temperatuur, zodat de warme vochtige lucht van de douche de badkamerspiegel niet kan beslaan. In plaats daarvan is de spiegel ook na het douchen meteen weer klaar voor gebruik. Badkamerspiegels met verwarming bieden dus een extra stukje luxe en gemak in de ruimte.

Vooral als u ’s ochtends haast heeft, kan dit een uitkomst zijn. Zo hoeft u niet de hele spiegel droog te vegen met uw handdoek na het douchen. U springt uit de douchecabine en u kunt direct uw haar in model brengen.

Verwarmde spiegel: de vormen

Als het gaat om de vorm van een verwarmde spiegel, dan heeft u een hoop opties waar u uit kunt kiezen. Zo weet u zeker dat de badkamerspiegel bij de rest van de ruimte past. Een vorm die het vaakst voorkomt, dat is een rechthoek. Er zijn ook een hoop afmetingen beschikbaar, zodat u zeker weet dat uw spiegel niet te groot zal zijn voor uw badkamermeubel. Dit is een erg klassieke vorm die vrijwel in iedere badkamer past.

Als u voor een iets modernere vorm wilt gaan, dan raden wij u aan om eens te kijken naar een ronde vorm. Dit oogt iets speelser, omdat het een contrast biedt. De rest van de meubels in de badkamer zijn namelijk vaak voorzien van rechte lijnen, zoals een douchecabine en de tegels. Een ronde vorm kan dan een echte blikvanger worden in de ruimte!

Als u fan bent van unieke vormen, dan kunt u aan de linkerkant van de pagina filteren op ‘Combinatievorm’. U krijgt dan spiegels te zien met een bijzondere ovale vorm. Dit is een mooie toevoeging aan een badkamer.

Daarnaast vindt u in ons assortiment een rechthoekige spiegel met ronde hoeken. Dit detail zorgt ervoor dat de spiegel strak, maar tegelijkertijd erg zacht oogt. Dit is een ideale vorm als u houdt van strakke lijnen, maar niet van een harde look in de ruimte.

De perfecte afmeting voor een spiegel met verwarming

Een afmeting bepalen voor uw spiegel met verwarming kan natuurlijk een lastig klusje zijn. Als de spiegel te groot of juist te klein is, kan het zo zijn dat u niet het gewenste effect in de ruimte bereikt. Dat is natuurlijk zonde! Om deze reden is het belangrijk om te kijken naar uw badkamermeubel. Zo wordt het een stuk makkelijker om de maat de bepalen.

Over het algemeen raden wij aan om de breedte van het meubel aan te houden. Is uw badkamermeubel 100 centimeter breed? Dan raden wij u aan om een spiegel aan te schaffen van 100 centimeter breed. Heeft u een heel smal meubel? Dan is het bij sommige rechthoekige spiegels mogelijk om ze een kwartslag te draaien. U installeert ze dan niet horizontaal, maar verticaal. Zo valt de spiegel alsnog mooi binnen het meubel!

Als u een heel groot meubel heeft, dan kunt u kiezen voor een hele brede spiegel of twee losse spiegels. Bij dat laatste heeft u zelf in de hand hoe breed ze mogen zijn en hoe ver u ze van elkaar af hangt.

Een badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Bij Douche Concurrent kunt u kiezen voor een badkamerspiegel met verlichting en verwarming, om zo het ultieme luxe gevoel te creëren. Op het moment dat u het licht aandoet, gaat ook de verwarming automatisch aan. Zo valt het licht van voor op uw gezicht en het kan niet beslaan. Dit is ook erg handig als meerdere mensen tegelijk de badkamer gebruiken. Als de één aan het douchen is, kan de ander zichzelf nog steeds zien in de spiegel.

Een ander groot voordeel van verlichting is het feit dat het sfeer kan creëren. Zo kunt u er dus voor kiezen om heerlijk te ontspannen in een warm bad met wat minimale verlichting van uw badkamerspiegel. Dit is vooral ideaal als u even geen zin hebt in veel licht, ook bijvoorbeeld tijdens het douchen of tandenpoetsen. Het kan altijd goed uitkomen!

De voordelen van een verwarmde badkamerspiegel

Een groot voordeel van een verwarmde badkamerspiegel is natuurlijk het feit dat u nooit meer condens met een handdoek van uw spiegel hoeft te verwijderen. Bovendien hebben de spiegels met verwarming ook allemaal verlichting. Dit maakt het erg luxe. Zo wordt er een extra lichtpunt gecreëerd in de badkamer. Dit licht schijnt ook van voren op uw gezicht, waardoor het erg geschikt is voor het scheren van de baard, het epileren van de wenkbrauwen of het aanbrengen van uw make-up. Zo hoeft u niet een losse make-up spiegel aan te schaffen!

Daarnaast is een verwarmde badkamerspiegel ook een perfecte toevoeging voor de wellness badkamer. We zien namelijk steeds vaker wellness elementen terugkomen, waardoor een badkamerspiegel met verlichting en verwarming natuurlijk niet kan missen. Als u ook van deze luxe houdt en zo’n badkamer wilt creëren, dan is dit artikel onmisbaar.

Een anti-condens spiegel met dimbaar licht

Wat ook erg handig is aan uw anti-condens spiegel met verlichting, is het feit dat bij sommige spiegels het licht dimbaar is! In sommige situaties is het van belang om warmlicht te hebben en bij andere omstandigheden juist witlicht. Als u bijvoorbeeld romantisch wilt badderen is het fijn om wat geler licht te hebben in de ruimte. Als u de badkamer aan het schoonmaken bent, wilt u alles juist goed kunnen zien. Op dit moment is witlicht gewenst. Op zulke momenten is het dus erg handig als u zelf kunt bepalen wat voor licht u wilt gebruiken.

Zoals u ziet, heeft iedere situatie een andere aanpak nodig. Daar hoort ook ander licht bij, waardoor het zeker geen overbodige luxe is. Wij raden u dus altijd aan om te kiezen voor dimbaar licht, want niemand wil ’s ochtends wakker worden met een felle lamp in het gezicht!

Erg handig voor na het douchen: badkamerspiegel met anti-condens functie

Als u ’s ochtends onder de douche springt en haast hebt, dan is het natuurlijk niet handig als de spiegel vervolgens beslagen is. U moet dan aan de slag gaan met een handdoek om de condens weg te poetsen. Dit kost onnodig veel tijd en het werkt ook niet eens goed! Op zulke momenten is het ideaal om een badkamerspiegel te hebben met anti-condens functie.

Daarnaast werkt het vegen met een handdoek vaak ook maar voor enkele seconden. Ook met meerdere mensen in huis kan zo’n beslagen spiegel irritaties opwekken. Om dit allemaal te voorkomen, is het wel erg handig om een anti-condens functie op de spiegel te hebben. Schaf een brede variant aan en zult ook geen ruzie meer hebben over wie er voor de spiegel mag staan! Zo heeft u vanaf nu alleen maar rustige ochtenden.

Luxe toevoeging in de badkamerspiegel met verwarming kopen

Als u in de badkamer een spiegel met verwarming wilt plaatsen, dan kunt u deze zeer gemakkelijk online aanschaffen bij Douche Concurrent. We hebben namelijk een ruim aanbod. Er zal dus gegarandeerd een perfecte variant voor u tussen zitten! Twijfelt u nog of wilt u ze gewoon even in het echt bewonderen? Dan zien we u graag terug in één van onze showrooms!

Als u al zeker weet welke het gaat worden, dan kunt u deze natuurlijk eenvoudig online bestellen. Zodra we uw bestellen hebben ontvangen, zullen we hiermee aan de slag gaan. U kunt dan zo snel mogelijk van uw nieuwe badkamerspiegel met verwarming genieten!

Badkamerspiegel met verwarmingVerwarmde spiegelVerwarmde badkamerspiegel

Veelgestelde vragen over badkamerspiegels met verwarming

Waar moet ik op letten als ik een spiegel met verwarming koop?

Wat erg belangrijk is voor iedere spiegel, dat is de afmeting. Zorg ervoor dat u eerst goed uw badkamermeubel opmeet voordat u gaat zoeken naar een spiegel met verwarming. Het is het mooist als de spiegel even breed is als het meubel, let hier dus goed op!

Verder heeft een spiegel met verwarming ook altijd verlichting. Ook hier moet u goed naar kijken. Bij sommige spiegels kunt u het licht bijvoorbeeld dimmen en bij anderen weer niet.

Welke vorm moet ik kiezen?

De vorm is erg bepalend als het gaat om een badkamerspiegel met verwarming. Er zijn daarom ook verschillende opties mogelijk, namelijk rechthoek, vierkant, rond of een combinatievorm. Een rechthoekige of een vierkante vorm heeft een klassieke en tijdloze uitstraling. Dit past dus ook in vrijwel iedere badkamer. Een ronde vorm is wat moderner en oogt heel stijlvol. Als u een unieke vorm zoekt, filter dan even op ‘Combinatievorm’. U vindt dan prachtige en bijzondere spiegels voor uw badkamer.

Voor welke afmeting moet ik gaan?

Over het algemeen raden wij u aan om de breedte van uw badkamermeubel aan te houden als u aan het kijken bent naar een nieuwe spiegel. Velen vinden het namelijk niet mooi als de spiegel buiten het meubel valt. Wat ook altijd een optie is, is om de spiegel iets kleiner te laten zijn dan het badkamermeubel. Ook dit zal een mooi effect met zich meebrengen.

Als het gaat om een ronde spiegel, is de situatie natuurlijk een beetje anders. Dit is een lastige vorm als het gaat om de juiste afmeting. Het is belangrijk dat de spiegel in verhouding is met het meubel. Wij raden u aan om een rond object boven het badkamermeubel te houden om te kijken of het mooi zal staan.