Stoomcabines

Artikelen 1 tot 24 van 118 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 118 in totaal

Sorteer op
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wellness producten in de badkamer zijn de trend van dit jaar. Er zijn verschillende redenen voor het aanschaffen van een stoomcabine. Stoomcabines kunnen voor medische redenen gebruikt worden, door de positieve invloed die ze op het lichaam hebben. Dit was al bekend bij de Romeinen. Na een uur in de stoomcabine voelt u zich een ander mens. Het verlicht de spanning in de spieren en de pijn in botten en gewrichten. Verder zorgt het stomen voor het vrijmaken van de luchtwegen.

De huid wordt ook grondig gereinigd. Een stoomcabine zuivert alle poriën van het lichaam. Stomen heeft dus een toegevoegde waarde wat de reiniging van het lichaam betreft.

Tevens zijn er ook 3 in 1 combinaties verkrijgbaar. Dit zijn ruimtebesparende stoomcabines, die u voorzien van zowel een stoomcabine en een douchecabine, als een whirlpool. Dit is de ideale oplossing, voor mensen die zowel een stoomcabine als een whirlpool willen hebben, maar niet over voldoende ruimte beschikken.

Stoomcabines zijn uitsluiten vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen. Zo bestaan de cabines uit veiligheidsglas en glasvezel versterkt acryl.