Stoomcabines

Heeft u al eens gedacht aan een stoomcabine? Een stoomcabine is erg bevorderend voor de bloedsomloop en helpt uw lichaam afvalstoffen te verwijderen. De cabines zijn voorzien van veel verschillende opties, zoals een regendouche, massagejets, LED-verlichting of zelfs bluetooth. Of wilt u misschien een stoomcabine met een bad?
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 3 jaar garantie op stoomcabines
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Wellness producten in de badkamer zijn de trend van dit jaar. Er zijn verschillende redenen voor het aanschaffen van een stoomcabine. Stoomcabines kunnen voor medische redenen gebruikt worden, door de positieve invloed die ze op het lichaam hebben. Dit was al bekend bij de Romeinen. Na een uur in de stoomcabine voelt u zich een ander mens. Het verlicht de spanning in de spieren en de pijn in botten en gewrichten. Verder zorgt het stomen voor het vrijmaken van de luchtwegen.

De huid wordt ook grondig gereinigd. Een stoomcabine zuivert alle poriën van het lichaam. Stomen heeft dus een toegevoegde waarde wat de reiniging van het lichaam betreft.

Tevens zijn er ook 3 in 1 combinaties verkrijgbaar. Dit zijn ruimtebesparende stoomcabines, die u voorzien van zowel een stoomcabine en een douchecabine, als een whirlpool. Dit is de ideale oplossing, voor mensen die zowel een stoomcabine als een whirlpool willen hebben, maar niet over voldoende ruimte beschikken. Koop daarom uw nieuwe stoomcabine bij Douche Concurrent. Een stoomcabine kunt u eenvoudig via de webshop bestellen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom.

Stoomcabines zijn uitsluitend vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen. Zo bestaan de cabines uit veiligheidsglas en glasvezel versterkt acryl.