1 persoons infrarood stoomcabine

Een 1 persoons infrarood stoomcabine combineert een infrarood sauna met een douche en een stoomcabine. Een infrarood sauna werkt verlichtend bij spier- en gewrichtspijn en verbetert de bloedsomloop. Verder is een 1 persoons infrarood stoomcabine voorzien van allerlei luxe functies, zoals bluetoothverbinding en massagejets.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

De 1 persoons infrarood stoomcabine verwarmt door middel van infrarood stralers. Dit heeft verschillende positieve effecten op de gezondheid. De douchecabine met een infrarood sauna helpt bijvoorbeeld spier- en gewrichtspijnen te verlichten. De 1 persoons infrarood stoomcabine haalt dezelfde temperatuur als een Turks stoombad en zorgt voor een zuiverende werking voor de huid. De infrarood sauna maakt het op die manier mogelijk verschillende aandoeningen en klachten te behandelen.

Douchecabine met infrarood sauna

De douchecabine met infrarood sauna laat u transpireren, zoals dat in een reguliere sauna ook het geval is. De infrarood stoom douchecabine vormt wat dat betreft een goede keuze wanneer u zich wilt kunnen ontspannen en de huid goed wilt reinigen. De poriën zullen open gaan, waardoor de afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Er is sprake van een infrarood douchekop in de 1 persoons infrarood stoomcabine, aan de hand waarvan u kunt rekenen op infrarood verwarming. De stoomdouche met infrarood biedt een heerlijke ervaring en is bovendien uiterst kwalitatief. U heeft bij Douche Concurrent de keuze uit verschillende modellen.

Stoomdouche met infrarood

De stoomdouche met infrarood ziet eruit als een normale douchecabine, maar maakt gebruik van infrarood voor een heerlijke behandeling van de huid. Er is sprake van een aantal full-spectrum infrarood stralers, die er binnen de wereld van sanitair voor zorgen dat u zich optimaal kunt ontspannen. We zorgen voor cabines gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals gesatineerd aluminium. Een aantal van de modellen bevatten een Bluetooth-functie, zodat u bijvoorbeeld muziek kunt afspelen. Verder zijn er 1 persoons infrarood stoomcabines met LED-verlichting beschikbaar, net als modellen met kleurtherapie en een groter aantal jets.

Infrarood stoomcabine kopen

Wilt u een 1 persoons infrarood stoomcabine kopen of bent u benieuwd naar de verschillende modellen? U kunt online aangeven welke infrarood sauna uw voorkeur heeft of van welke infrarood stoom douchecabine u graag meer wilt weten. We vertellen u meer over de werking van de cabine of kunnen u helpen bij de keuze uit twee modellen.

U kunt de 1 persoons infrarood stoomcabine gewoon online bestellen, we maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Nadat u uw douchecabine met de infrarood douchekop heeft besteld, gaan we direct met uw bestelling aan de slag, zodat u de 1 persoons infrarood stoomcabine vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft.