2 persoons infrarood stoomcabine

Een 2 persoons infrarood stoomcabine combineert een infrarood sauna met een douche en een stoomcabine. Een infrarood sauna werkt verlichtend bij spier- en gewrichtspijn en verbetert de bloedsomloop. Verder is een 2 persoons infrarood stoomcabine voorzien van allerlei luxe functies, zoals bluetoothverbinding en massagejets.

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

De 2 persoons infrarood stoomcabine biedt voldoende ruimte om u samen vrij te bewegen. De combinatie van stoom met infrarood stralers heeft een gunstig effect op uw gezondheid. Het zorgt voor een goede behandeling van de huid. Het stoom helpt de poriën te openen, zodat er een diepe reiniging plaats kan vinden. De verwarming van de infrarood stralers in de 2 persoons infrarood stoomcabine zorgt voor een ontspannende en haast masserende werking. Het resultaat is pure ontspanning in de stoomdouche met infrarood, zodat u even helemaal tot rust kunt komen in de badkamer.

Stoomcabine infrarood combinatie

De 2 persoons infrarood stoomcabine is onder andere voorzien van een infrarood douchekop, die u helpt volledig te ontspannen. Het gaan om douchecabines die werken als een infrarood sauna. Het is de combinatie van stoom en van warmte door middel van infrarood die zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning. Uiteraard kunt u daarnaast een stoomdouche nemen, zoals u die wellicht kent van een Turks stoombad. Dankzij de 2 persoons infrarood stoomcabine heeft u de mogelijkheid om daar gewoon thuis van te genieten, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft.

Infrarood sauna voor 2 personen

De 2 persoons infrarood stoomcabine is voldoende ruim om er samen in plaats te nemen. Aan de andere kant zit het ontwerp op een slimme manier in elkaar, waardoor het in een groot aantal badkamers goed mogelijk zal zijn de cabine in te passen. De 2 persoons infrarood stoomcabine biedt voldoende ruimte en is aan de andere kant toch heel compact. De combinatie leidt tot een prettige keuze, waarmee u er in de badkamer voor zorgt dat u bijvoorbeeld kunt ontspannen na een dag hard werken. De 2 persoons infrarood stoomcabine is geschikt voor jullie samen, al kunt u er natuurlijk ook individueel gebruik van maken.

Infrarood stoom douchecabine kopen

Online een 2 persoons infrarood stoomcabine bestellen? U heeft de keuze uit verschillende modellen. Bekijk de diverse infrarood sauna’s en de infrarood douchekoppen die er beschikbaar zijn. We bieden u graag de keuze uit verschillende varianten, zodat u daar online op uw gemak een keuze uit kunt maken. Bestelt u de 2 persoons infrarood stoomcabine online? Wij gaan daar direct voor u mee aan de slag. Het betekent dat u de cabine voor 2 personen vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft om er voor het eerst gebruik van te maken.