1 persoons stoomcabine

Bent u op zoek naar een 1 persoons stoomcabine? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan 1 persoons douchecabines. De cabines zijn voorzien van verschillende opties, zoals een regendouche, massagejets en bluetooth. Of geniet na een lange dag van een heerlijke voetmassage!
  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 2 jaar garantie op stoomcabines
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

De 1 persoons stoomcabine helpt u heerlijk te ontspannen. Het is een douchecabine die tevens de mogelijkheid biedt een stoombad te nemen. U zorgt thuis bijvoorbeeld voor een heerlijk Turks stoombad, waarbij u alle privacy heeft en u daar in rust van kunt genieten. We bieden u bij Douche Concurrent de keuze uit verschillende 1 persoons stoomcabines, bijvoorbeeld afhankelijk van de functionaliteiten die u wenst. Bekijk de stoomcabines voor 1 persoon met LED-verlichting, met een handige Bluetooth-koppeling of bijvoorbeeld op basis van het aantal massagejets dat u wenst.

Stoomcabines voor 1 persoon

De stoomcabines voor 1 persoon zijn voldoende compact voor in haast iedere badkamer. Aan de andere kant heeft u daarin meer dan voldoende ruimte om te ontspannen en u vrij te bewegen. De 1 persoons stoomcabine vormt wat dat betreft het ideale midden tussen een compact ontwerp en een voldoende ruime cabine. Uiteraard is de cabine gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas en kunt u die eenvoudig bedienen. De stoomcabines zorgen voor een heerlijk ontspannende behandeling en hebben een goede invloed op bijvoorbeeld de huid. Last van huidaandoeningen of andere kwalen? Dan vormt de 1 persoons stoomcabine uitkomst.

Hoogwaardige stoomcabine onderdelen

De verschillende 1 persoons stoomcabines die u online kunt bestellen bestaan uit verschillende hoogwaardige onderdelen. Het betekent dat het veiligheidsglas goed van kwaliteit is en we bijvoorbeeld gebruik maken van gesatineerd aluminium. Er is in de 1 persoons stoomcabine een stoomgenerator aanwezig met voldoende vermogen, daarnaast is er elektra beschikbaar voor een aantal handige aanvullende functies. De diverse onderdelen zorgen samen voor een hoogwaardige cabine voor 1 persoon. U kunt daar jaren gebruik van maken, waardoor u een uitstekende investering doet in uw comfort en pure ontspanning in de badkamer.

Stoomcabine kopen

Wilt u een stoomcabine kopen en bent u benieuwd naar het gebruik daarvan? We kunnen u daar op voorhand meer over vertellen, uiteraard leveren we de 1 persoons stoomcabines vervolgens met een handige gebruiksaanwijzing die u op uw gemak door kunt nemen. Wilt u een stoomcabine kopen en daar niet teveel voor betalen of vindt u het vooral van belang dat de stoomcabine onderdelen van hoge kwaliteit zijn? U kunt de stoomcabines voor 1 persoon online bestellen, wij gaan er meteen voor u mee aan de slag en zorgen voor een vlotte verzending.