Geurolie

Wilt u het wellness gevoel helemaal compleet maken? Gebruik dan geurolie in uw stoomcabine. Met de warme geur van sandelhout, de frisse geur van sinaasappel of de fleurige geur van magnolia geniet u helemaal van uw stoomcabine. En wist u dat u de geurolie ook elders in huis kunt gebruiken?

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

Geurolie zorgt voor een aangename geur in huis, bijvoorbeeld in de badkamer. Geniet u graag van een bad om even helemaal tot rust te komen? De geurolie kan uitstekend aan die ervaring bijdragen. De juiste geur zorgt ervoor dat alle zintuigen even zullen ontspannen en u volledig tot rust kunt komen. Het is de ideale ontspanning na een dag hard werken of na een periode waarin u weinig tijd heeft gehad voor een bad. Er zijn verschillende soorten geurolie beschikbaar, wij zorgen voor een breed assortiment. Geniet van uw eigen hammam of creëer een andere geur waar u fijne herinneringen aan heeft.

Geurolie gebruiken in stoomcabine

U kunt de geurolie voor in de stoomcabine heel eenvoudig gebruiken, wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. U kunt de geurolie branden of gebruik maken van de waxmelts die smelten en op die manier een heerlijke geur afgeven. Er zijn verschillende producten beschikbaar op het gebied van geurolie. Het betekent in de praktijk dat u de keuze heeft uit allerlei producten die ervoor zorgen dat u zich volledig kunt ontspannen en dat u even helemaal nergens aan hoeft te denken. Blader door de verschillende geuren die er beschikbaar zijn. Zoekt u een heel frisse, ontspannende of juist activerende geur? Het is mogelijk met de verschillende geuroliën uit ons assortiment.

Geurolie met stokjes

Uiteraard kunt u verschillende soorten geurolie gebruiken. Zoekt u bijvoorbeeld naar de bekende geurolie met stokjes? De stokjes staan in de geurolie. Ze zuigen de olie als het ware een beetje op en zorgen er met hun lengte voor dat ze de geur af kunnen geven aan de ruimte. Dit betekent dat u geniet van een heerlijke geur, die op een gelijkmatige manier verspreid zal worden. Er is zowel geurolie met stokjes als olie op basis van andere technieken beschikbaar. Bekijk de verschillende mogelijkheden om daar online een keuze uit te maken. Bestellen kan eenvoudig online.

Geurolie online kopen

U kunt de geurolie inderdaad gewoon online kopen, daar hoeft u de deur niet voor uit. We zorgen er met ons online assortiment voor dat u de olie eenvoudig in huis kunt halen. Heeft u een keuze kunnen maken uit de verschillende geuren en de producten die er beschikbaar zijn? Wij zorgen ervoor dat we de producten zo snel mogelijk klaar maken voor de verzending. U kunt de geurolie online kopen en die vlot branden of op een andere manier gebruiken.