Tegels 10x10

Hoe realiseert u een badkamer die niemand anders heeft? Door te kiezen voor de authentieke tegels van 10x10. Bij Douche Concurrent heeft u keus uit verschillende materialen, kleuren en stijlen die zullen zorgen voor een bijzonder effect in uw badkamer.

11 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

11 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Natuursteenstijl van tegels 10x10

Wilt u ook overspoeld worden met een gevoel van luxe wanneer u de badkamer betreedt? Bestel dan deze mooie tegels van 10x10 op onze website, voor een nog mooiere prijs.

De natuursteenstijl is schitterend voor iedere badkamer. Dankzij de verschillende patronen op iedere tegel van 10x10 is geen enkele vierkante meter op de vloer of muur hetzelfde, waardoor uw badkamer gegarandeerd een unieke uitstraling krijgt. De natuurlijke verkleuringspatronen geven de tegels van 10x10 een krachtig uiterlijk, zonder dat het ten koste gaat van de ontspannen sfeer die vaak gewild is in de badkamer.

Tegels 10x10: marmer of keramiek?

Hoewel iedere tegel van 10x10 een vergelijkbare natuursteenstijl heeft bij Douche Concurrent, kunt u wel kiezen uit verschillende materialen. Zo hebben wij tegels met maat 10x10 van keramiek of marmer in ons assortiment. Beiden voldoen aan uw wens voor hoge kwaliteit en stevigheid, waardoor zowel keramiek als marmer zeer geschikt zijn voor uw badkamervloer of –wand. De keus hoeft u daarom enkel te baseren op uw voorkeur voor kleur(en) en onderhoud.

Keramische tegels van 10x10 staan bekend als zeer onderhoudsvriendelijk. Door de gladde eigenschap van het materiaal zal viezigheid zich nauwelijks hechten aan de tegels, wat het een hygiënisch product maakt. Het reinigen van de keramische tegels van 10x10 is bovendien eenvoudig, want wanneer er geen vlekken zichtbaar zijn is zelfs een doek met water voldoende om deze schoon te krijgen.

Marmer wordt beschouwd als een luxer materiaal, maar is wel iets kwetsbaarder dan keramiek. Wanneer u niet kiest voor geschikte reinigers, kan dit vervelende gevolgen hebben voor uw vloer of wand. Zure schoonmaakproducten als schoonmaakazijn moeten dan ook vermeden worden, omdat deze de marmeren tegels van 10x10 kunnen beschadigen. Gelukkig is er tegenwoordig een brede keus uit marmerreiniger die wel geschikt zijn om mee schoon te maken.

Tegels 10x10 kopen

De knoop doorhakken is niet altijd even eenvoudig, zeker niet wanneer u jarenlang gebruik zult maken van dezelfde tegels van 10x10. Daarom helpen wij u graag met het kiezen van het juiste product. Bezoek voor advies één van onze showrooms of neem contact met ons op. Bent u enkel op zoek naar inspiratie? Bekijk dan ons assortiment in onze showrooms en op onze website.