Tegels 10x20

Tegels van 10x20 zijn echte klassiekers, die mede door hun vorm zorgen voor een charmant effect op uw badkamerwand. Als vintage of retro termen zijn die passen in uw droombadkamer, bestel dan zeker tegels van 10x20! Deze tegels kunnen namelijk een nostalgische look bezorgen in iedere ruimte.

Tegels 10x20 voor een retro uitstraling

De tegels van 10x20 in ons assortiment staan ook wel bekend als metrotegels. Deze ouderwetse stijl werd vroeger al gebruikt in Franse metrostations om de donkere ruimte te voorzien van een aangenamer uiterlijk.

Het zijn langwerpige keramische tegels die eerst uit klei gebakken zijn en daarna voorzien zijn van een glanzende laag. Deze tegels van 10x20 zijn vooral te herkennen aan de afhellende randen, wat ook wel een facet genoemd wordt. Dit detail versterkt de weerspiegeling van licht. Hierdoor ontstaat niet alleen een optische vergroting in uw badkamer, ook wordt de ruimte beter verlicht. Het glimmende oppervlak benadrukt dit nog eens extra.

Deze tegels van 10x20 kunnen in diverse verbanden worden geplaatst, maar komen het meest tot hun recht wanneer u kiest voor kruisverband of halfsteensverband.

Tegels 10x20: hygiënisch en betaalbaar

De ouderwetse tegel brengt verschillende voordelen met zich mee, waardoor het al vele jaren een populair product is. Zeker in de badkamer worden de tegels van 10x20 vaak toegepast. De metrotegels zijn namelijk waterdicht en zeer hygiënisch. Het is eenvoudig om de badkamerwand schoon te houden, want keramiek vlekt nauwelijks en heeft weinig onderhoud nodig. Ook blijven tegels van 10x20 lang mooi, want ze zijn slijtvast en krasbestendig.

Een ander pluspunt van metrotegels is dat het qua kosten een uitstekende optie is. Niet alleen hebben ze door de sterke kwaliteiten van keramiek een lange levensduur, ook zijn de tegels van 10x20 bij ons erg betaalbaar.

Het kopen van tegels 10x20 bij Douche Concurrent

Heeft u de perfecte metrotegels gevonden? Bestel deze dan direct, zodat wij zo snel mogelijk kunnen beginnen met het voorbereiden van de levering.

Mocht u er toch niet helemaal zeker van zijn, neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij voorzien u graag van meer informatie en advies over onze producten. Bij Douche Concurrent denken we namelijk graag met u mee!