Tegels 20x20

Als u op zoek bent naar een kleine tegel die uw badkamer tot leven zal brengen, dan zijn tegels van 20x20 perfect voor u. Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreide collectie aan 20x20 tegels waar u dankzij de hoge kwaliteit en lange levensduur lang plezier aan zult beleven.

41 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

41 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Tegels 20x20 van top materialen

Tegels met maat 20x20 hebben wij beschikbaar in verschillende soorten materiaal, namelijk keramiek en marmer. Beiden zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, maar ze beschikken zo over hun eigen voordelen. Welk materiaal het meest geschikt is voor uw badkamer, ligt maar net aan waar u naar op zoek bent.

Keramische tegels van 20x20 zijn de ideale keus wanneer u een onderhoudsvriendelijk product zoekt. Dit materiaal is namelijk niet vlekgevoelig door de lage wateropname, waardoor vuiligheid niet in de 20x20 tegels kan trekken. Mochten er aan de buitenkant toch vuil zichtbaar zijn na een tijd, dan zijn de keramische tegels van 20x20 heel eenvoudig te reinigen. Bovendien kunt u dankzij het ruime aanbod van keramische tegels met maat 20x20 kiezen voor een kleur of patroon waarop vlekken nauwelijks te zien zijn.

Als u op zoek bent naar een tegel van 20x20 die past bij uw wens voor luxe, dan is marmer uitstekend materiaal voor in uw badkamer. Marmeren tegels zijn erg stevig en bevatten een natuurlijk patroon dat op uw wand of vloer zal zorgen voor een prachtig effect. Met de marmeren 20x20 tegels die wij momenteel in ons assortiment hebben, creëert u in uw badkamer een rustieke en natuurlijke sfeer.

Genoeg keus uit tegels met maat 20x20

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar vloertegels of wandtegels voor uw badkamer, wij hebben tientallen tegels van 20x20 beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en afwerkingen.

Kiest u voor één kleur of wilt u toch liever een mooi kleurenpalet verwerken in uw badkamer? Wilt u met één formaat zorgen voor een strakke finish of toch verschillende afmetingen combineren om een dynamisch resultaat te realiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos met tegels van 20x20.

20x20 tegels: Uitstekend voor de badkamer

Zoekt u naar de perfecte tegels van 20x20 voor uw badkamer? Voor inspiratie kunt u onze twee uitgebreide showrooms bezoeken of vanuit huis de tegels met maat 20x20 bekijken op onze website.

Als u vragen heeft over onze tegels met maat 20x20, neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het vinden van een geschikt product!