Tegels 30x120

Op zoek naar een betaalbare manier om hout in uw badkamer te verwerken? Kies dan voor onze houtlook tegels van 30x120. Van licht tot donker: U vindt passende houtlook tegels van 30x120 voor uw badkamer bij Douche Concurrent.

Houtlook Tegels 30x120

Hout is een geliefd materiaal in veel huishoudens, maar is niet handig voor badkamerwanden en –vloeren. Het is immers niet bestand tegen vocht, waardoor het materiaal krom kan trekken als het in aanraking komt met water. Gelukkig is de oplossing hier: met de tegels van 30x120 in ons assortiment kunt u genieten van het uiterlijk van hout, mét de voordelen van tegels.

Naast de waterbestendige eigenschap van onze 30x120 tegels, is het gebruikte materiaal een stuk duurzamer dan hout. Deze tegels zijn gemaakt van keramiek en vallen in slijtklasse 3 of hoger. De levensduur van de tegels van 30x120 is hiermee een stuk langer, zelfs onder zware omstandigheden.

Ook is installatie en onderhoud van hout een stuk ingewikkelder dan bij houtlook tegels van 30x120. Schuren, vernissen en dergelijke taken heeft u niet met keramische tegels, want houtlook tegels van 30x120 hoeft u enkel met een simpele reiniger schoon te maken. Ook zijn gevaren van buitenaf geen probleem, want termieten en andere insecten zullen geen interesse tonen in uw tegels van 30x120.

Tegels 30x120 bij Douche Concurrent

Naast de schitterende stijl van onze tegels van 30x120, zijn er andere specificaties die de producten zeer geschikt maken. Zo kunnen de tegels gebruikt worden op zowel vloeren als wanden, en kunt u kiezen voor gerectificeerde en niet-gerectificeerde tegels. Op die manier is de kans groter dat er een houtlook tegel van 30x120 bij zit die voldoet aan al uw wensen. Bovendien krijgt u twee jaar garantie na aankoop.

Bezoek voor advies en inspiratie één van onze showrooms. Blijft u liever thuis? Bekijk dan ons aanbod online en neem contact op met één van onze specialisten voor meer informatie over onze producten.