Tegels 30x60

Gaat u binnenkort starten met de verbouwing van uw badkamer en bent u op zoek naar mooie tegels van 30x60? Bij Douche Concurrent vindt u een grote collectie aan wand- en vloertegels van hoge kwaliteit. Wat uw stijl ook is, hier vindt u tegels met maat 30x60 die passen in de droombadkamer die u voor ogen heeft.

71 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

71 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Tegels 30X60 voor ruimtelijk effect

Tegels met maat 30x60 zijn erg geliefd in de badkamer vanwege het effect dat het heeft op een ruimte. De omgeving wordt hiermee namelijk optisch vergroot, waardoor u de badkamer er groter uit kunt laten zien dan deze daadwerkelijk is. Een reden hiervoor is dat er met tegels van 30x60 minder voegen gecreëerd hoeven te worden.

Om het beste uit het ruimtelijk effect van tegels met maat 30x60 te halen, kunt u deze op de badkamerwand het best liggend recht boven elkaar plaatsen. Hierdoor wekt u het idee dat de muren van de badkamer langer en breder zijn.

Mocht u tegels van 30x60 (ook) willen gebruiken voor de vloer, dan raden wij aan om een andere techniek te gebruiken dan op uw wand. Om een te strak uiterlijk in uw badkamer te vermijden kunt u er het best voor kiezen om de 30x60 tegels in wildverband te plaatsen. Zo creëert u een speels effect op de grond die uw badkamer als een geheel levendiger maken.

Ruime keus - tegels 30x60

Bij Douche Concurrent hebben wij een ruime collectie aan tegels met maat 30x60. Van zowel wandtegels als vloertegels hebben wij tientallen varianten in ons assortiment, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren, patronen en afwerkingen. Hieronder vallen ook prachtige decortegels. Ook zijn er verschillende stijlen waar u uit kunt kiezen, van een betonlook tot Portugees design.

De tegels van 30x60 die wij momenteel aanbieden op onze website en in onze showrooms zijn gemaakt van keramiek. Dit materiaal is perfect voor in de badkamer. Keramiek is goed bestand tegen vocht, krassen en strepen, wat het erg onderhoudsvriendelijk maakt. Zo kunt u lang genieten van uw tegels van 30x60.

Tegels 30x60: perfect voor uw badkamer?

Bent u op zoek naar tegels van 30x60 voor uw badkamer? Voor inspiratie kunt u onze showrooms in Beverwijk en Schiedam bezoeken. Mocht u liever thuisblijven, dan kunt u uiteraard ook zelf op zoek gaan naar tegels met maat 30x60 op onze website.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar geschikte 30x60 tegels!