Tegels 60x120

Hoeveel vierkante meter uw badkamer ook is, groter is altijd beter. Meer ruimte creëren is meestal niet mogelijk, maar met de juiste tegels kunt u de badkamer wel groter laten lijken. Is dat wat u wilt bereiken in uw badkamer? Kies dan voor tegels van 60x120.

11 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

11 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Tegels 60x120 voor optische vergroting

Er zijn twee manieren waarop tegels van 60x120 bij kunnen dragen aan een groter ruimtelijk effect in uw badkamers. Zo heeft u door te kiezen voor een grotere tegel minder voegen op de vloer of wand. Omdat er minder onderbrekingen ontstaan tussen de tegels, wordt de ruimte optisch vergroot. Verder zijn tegels van 60x120 langwerpig. Door deze rechthoekige vorm lijken muren en/of vloeren uitgerekt, waardoor het langer en breder oogt.

Tegels 60x120 voor eenvoudig onderhoud

De tegels van 60x120 in ons assortiment zijn allen gemaakt van keramiek. Bepaalde eigenschappen van dit materiaal maken het één van de beste om in uw badkamer te gebruiken. Eén van de meest voor de hand liggende redenen is dat keramische tegels waterafstotend zijn, waardoor de 60x120 tegels niet beschadigen in vochtige ruimtes.

Ook zijn keramische tegels van 60x120 bij uitstek fijn op het gebied van onderhoud. Het is namelijk vlekvrij, omdat vuil maar met moeite kan hechten aan het gladde oppervlak. Wanneer viezigheid na een lange tijd wel zichtbaar wordt en u de tegels schoon gaat maken, dan valt een ander pluspunt op: met minimale inspanning worden de tegels weer brandschoon. Met keramische tegels van 60x120 haalt u dus een zeer hygiënisch product in huis.

Zelfs vanuit praktisch oogpunt zijn keramische tegels handig om te gebruiken. Onze tegels van 60x120 zijn door het gekozen materiaal namelijk licht, waardoor zwaar sleepwerk wordt voorkomen tijdens de verbouwing van uw badkamer. Daarbij komt dat de keramische tegels van 60x120 krasbestendig zijn en dankzij hun slijtklassen lang mooi blijven.

Elegante 60x120 tegels voor uw badkamer

Bij Douche Concurrent vindt u tegels van 60x120 in een aantal prachtige natuursteenstijlen. Dankzij het formaat en het patroon straalt uw badkamer gegarandeerd luxe uit. De enige vraag die u zichzelf nog moet stellen is welke kleur het best bij u past. Bekijk ons aanbod op deze pagina of neem contact met ons op voor advies.