Tegels 7,5x15

Bent u op zoek naar tegels van 7,5x15 voor uw badkamer? Met dit formaat tegel kunt u een prachtig effect creëren op de wand. Met tegels van 7,5x15 kunt u de gehele oppervlakte bedekken, maar wellicht past het beter als accent. Wat u ook besluit, bij Douche Concurrent vindt u de perfecte 7,5x15 tegels om uw badkamer mee op te knappen.

15 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

15 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Hoe tegels van 7,5x15 plaatsen op wand of vloer

Met rechthoekige tegels van 7,5x15 heeft u een ruime keus uit legverbanden die elk een ander effect hebben op de uitstraling van uw badkamer. Door de vorm kunnen deze tegels namelijk op veel verschillende manieren geplaatst worden. Om te bepalen welk voegpatroon het best past op uw wand, is het raadzaam om na te gaan wat voor resultaat u wilt bereiken met de tegels van 7,5x15.

Als u op zoek bent naar legverbanden voor tegels van 7,5x15 die uw badkamer er groter uit laten zien, dan zijn kruisverband en diagonaalverband uiterst geschikt. Door de voegpatronen die hierdoor ontstaan lijkt de ruimte namelijk langer en breder dan deze in werkelijkheid is.

Met langwerpige tegels van 7,5x15 kunt u kiezen voor een voegpatroon dat uw badkamer tot leven brengt. Voor een dynamisch patroon in uw badkamer kunt u het best kiezen voor een halfsteensverband of kwartsteenverband.

Mocht u op zoek zijn naar een trendy legverband voor uw wand of vloer, dan kunt u ervoor kiezen om de tegels van 7,5x15 in visgraatverband te plaatsen. Een visgraatpatroon geeft uw badkamer een drukke, maar zeer elegante look.

De beste 7,5x15 tegels voor uw badkamerwand

Momenteel hebben wij keramische tegels van 7,5x15 in ons assortiment. Deze wandtegels zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten afwerkingen, namelijk glans en mat. Ook is er een ruimte keus uit kleuren, waardoor er gegarandeerd een tint tussen zit die uw badkamer de metamorfose geeft die u voor ogen heeft.

Weet u niet helemaal zeker welke tegels van 7,5x15 het best in uw badkamer passen? Ons team van specialisten staat voor u klaar met advies. Zowel in de showrooms als online ondersteunen we u graag in uw zoektocht naar schitterende tegels van 7,5x15. Neem contact met ons op voor informatie.