Tegels 80x80

Onze tegels van 80x80 zijn geschikt voor iedere badkamer. Het formaat zorgt in zowel kleine als grote badkamers voor een optische vergroting. Bij Douche Concurrent heeft u een ruime keuze uit stijlen.

Tegels 80x80: welke stijl past bij u?

Het formaat is geschikt voor zowel kleine als grote badkamers, maar wij weten als geen ander dat niemand exact dezelfde smaak heeft. Bekijk ons assortiment tegels van 80x80, want online kunt u tegels in dit formaat in diverse stijlen bestellen. Welke het best bij u past, ligt maar net aan wat u wilt bereiken met de tegel.

Als u wilt dat de wanden en vloer in uw badkamer luxe uitstralen, dan zijn de keramische tegels van 80x80 met een natuursteenlook een geschikte keus. Met de unieke patronen op iedere tegel creëert u het authentieke aanzicht van natuursteen, zonder dat u hiervoor de hoofdprijs betaalt.

Betonlook is een echte trend in de badkamer. Echt beton is niet geschikt voor in de badkamer vanwege de kwetsbare eigenschappen van het materiaal, maar hier hebben wij de oplossing voor. Onze tegels van 80x80 met deze stijl zijn namelijk gemaakt van keramiek. Op die manier kunt u de stoere, moderne uitstraling in uw badkamer realiseren zonder in te leveren op kwaliteit.

Voor degenen die liever gaan voor neutraliteit en rust in de badkamer, zijn de uni tegels van 80x80 perfect. De stijl is simpel, maar het brengt een voordeel met zich mee: er zijn talloze mogelijkheden om de tegels van 80x80 te combineren. Hierbij kunt u denken aan mozaïektegels of bijzondere badkamermeubels.

Sterke tegels 80x80 voor vloer en wand

In ons assortiment vindt u tegels met maat 80x80 die geschikt zijn voor zowel vloeren als wanden.

Dankzij het gekozen materiaal bent u verzekerd van tegels van 80x80 met een zeer lange levensduur. Keramische tegels worden op basis van slijtvastheid (PEI-norm) verdeeld in 5 categorieën; hoe hoger het getal is, des te steviger is het materiaal. De tegels van 80x80 die wij aanbieden op onze website en in onze showrooms vallen in categorie 3 of hoger. Dit betekent dat de tegels krassend vuil goed aankunnen en dus erg lang mooi blijven.

Kiezen voor de juiste tegels 80x80

Inspiratie opdoen is altijd een belangrijke stap in het proces. Wij nodigen u dan ook uit om de tegels van 80x80 op onze website of in onze showroom te aanschouwen.

Is de keus te groot? Neem gerust contact met ons op, zodat onze specialisten u kunnen voorzien van advies en informatie. Zo kunt u binnen de kortste keren beginnen aan het opknappen van uw badkamer.