Tegels 90x90

Staat u op het punt om uw badkamer op te knappen? Dan is het kiezen van de juiste tegel(s) een goede eerste stap, want dit kan een stijl maken of breken in uw badkamer. Bent u op zoek naar een manier om de ruimte een moderne en kalme uitstraling te geven? Neem onze tegels van 90x90 dan zeker mee in uw afweging.

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Tegels 90x90 voor strakke badkamer

Om rust te bewaren in een badkamer gaan velen voor een strak en opgeruimd uiterlijk. Als dit is wat u wilt bereiken, dan kunt u het best passende tegels van 90x90 bij ons bestellen voor in uw ideale badkamer. De tegels van dit formaat bezitten namelijk eigenschappen die bij zullen dragen aan een serene ruimte.

Eén van de meest invloedrijke kenmerken is de grootte van deze tegels. Met afmetingen van 90 bij 90 cm zijn deze tegels groter dan de standaard en vallen ze in de xl-categorie. Voordelen van grotere tegels zijn dat er minder voegen zichtbaar zullen zijn in uw badkamer, wat bevorderlijk is voor de harmonie in een badkamer. Tegels van 90x90 ogen hierdoor een stuk rustiger dan wanneer u kiest voor kleinere tegels.

Ook de vorm draagt bij aan het strakke uiterlijk van een ruimte. De vierkante vorm van tegels met maat 90x90 zorgt van zichzelf al voor een clean eindresultaat, maar met een specifiek legverband kunt u dit benadrukken. Wanneer u kiest voor kruisverband, worden de tegels van 90x90 strak boven en naast elkaar geplaatst. Dit leidt tot een strak effect op muren en vloeren.

Verder zijn al onze tegels van 90x90 gerectificeerd. Dit houdt in dat de tegels zijn gezaagd voor of na het bakken, waardoor de hoeken en zijden kaarsrecht zijn. Gerectificeerde tegels kunnen hierdoor strak tegen elkaar aan geplaatst worden en dat heeft invloed op de breedte van de voegen. Met onze tegels van 90x90 kunt u dus niet alleen het aantal voegen verminderen, maar ook zo klein mogelijk houden. De smalste mogelijkheid is 2 mm.

Lange levensduur van tegels met maat 90x90

Met de tegels van 90x90 in ons assortiment weet u van tevoren dat u er jarenlang plezier van gaat hebben. Met een PEI-waarde van 4 zijn deze tegels namelijk bestand tegen zware omstandigheden, beloop en krassen vuil.

Bovendien zijn de tegels van 90x90 gemaakt van keramiek. Dit materiaal begint als kleimengsel, maar wordt in het productieproces gevormd tot een zeer sterke tegel.

Tegels 90x90 bij Douche Concurrent

Bent u op zoek naar geschikte tegels van 90x90 voor uw badkamer? Bekijk dan zeker ons aanbod op de website of bezoek één van onze showrooms. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Schroom dan niet om contact met op te nemen met één van onze specialisten.