Badkamertegels 120x120

Een luxe wand of vloer creëren voor een goede prijs? Dan zit u goed met onze badkamertegels van 120x120. Dit formaat laat uw badkamer er niet alleen chiquer, maar ook ruimer uitzien. Met deze kenmerken zijn badkamertegels van 120x120 een geschikte keus voor iedere badkamer.

4 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

4 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Ruimtelijk effect van badkamertegels 120x120

Wat dit badkamertegels van 120x120 populair maakt, is dat het de ruimte groter laat lijken. Er zijn minder voegen die de stijl en kleur van de tegels onderbreken, waardoor er een ruimtelijk effect zichtbaar is. Dit maakt het formaat ideaal voor zowel grote als kleine badkamers.

Wilt u dit effect versterken? Kies dan voor een lichte tegel. Bekijk bijvoorbeeld eens de tegels in ons assortiment met een witte, beige of lichtgrijze kleur.

Badkamertegels 120x120: combineren?

Badkamertegels van 120x120 zijn op zichzelf al schitterend. Echter kunt u met dit grootformaat bijzondere effecten creëren door het te combineren met kleinere tegels. Als u een goede balans vindt tussen de twee, ontstaat er een unieke dynamiek die uw badkamer er waanzinnig uit laat zien.

Wanneer u badkamertegels van 120x120 en kleinere formaten samen in een legverband wilt verwerken, kunt u kiezen voor wildverband. Er wordt hierbij een terugkomend patroon ontwikkeld dat zal zorgen voor een bijzonder en speels eindresultaat.

Ook kunt u ervoor kiezen om verschillende oppervlakten te voorzien van verschillende badkamertegels. Een mooie balans is wanneer u badkamertegels van 120x120 de hoofdrol laat spelen, maar een klein detail in de badkamer opvrolijkt met kleinere tegels. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kleine nis of smalle muur met mozaïektegels? Door formaten op deze manier te combineren ontstaat er een fraai contrast.

Badkamertegels 120x120 bij Douche Concurrent

Heeft u de perfecte badkamertegels van 120x120 gevonden op onze website? Bestel ze dan direct of kom ze aanschouwen in één van onze showrooms!