Badkamertegels 60x30

Bent u op zoek naar tegels die beschikbaar zijn in diverse kleuren en stijlen? Kies dan voor de badkamertegels van 60x30 in ons assortiment. Bij Douche Concurrent hebben we een ruime keuze aan badkamertegels van 60x30 waarmee u verschillende effecten kunt creëren op de wand en vloer.

52 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

52 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorteer op

Beste legverbanden voor badkamertegels 60x30

Bij het kiezen van de juiste tegel voor uw badkamer moet u rekening houden met de vorm, want dit detail bepaalt onder andere hoe u de tegels kunt plaatsen. Dit is van belang, want ieder legverband heeft een eigen uitwerking op de ruimte. Uw smaak bepaalt uiteindelijk welk patroon het meest geschikt is voor uw badkamer, maar er zijn een aantal populaire legverbanden die u zeker in overweging moet nemen wanneer u kiest voor de langwerpige badkamertegels van 60x30.

Als de focus ligt op het optisch vergroten van de ruimte, dan is halfsteensverband het meest geschikt. Met dit patroon verspringen de badkamertegels van 60x30 iedere rij met een halve steen. Dankzij de verplaatsing van de langwerpige vorm lijkt de oppervlakte langer en breder, waardoor de badkamer groter oogt dan deze in werkelijkheid is.

Voor een strak eindresultaat met badkamertegels van 60x30 zit u altijd goed met kruisverband (ook wel volsteensverband genoemd). Hierbij worden de badkamertegels recht boven elkaar geplaatst en kruizen de voegen zich. Dit legpatroon levert een opgeruimd uiterlijk op, wat een kalmerend effect heeft op de ruimte.

Als een ruimte vol energie beter bij u past, dan kunt u de badkamertegels van 60x30 het best leggen in visgraatverband. De rechthoekige tegels worden dan diagonaal geplaatst op de wand of vloer. Met dit patroon ontstaat er een elegante dynamiek die de ruimte een levendig aanzicht bezorgt.

Weet u niet helemaal wat het best past in uw droombadkamer? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten voor advies.

Badkamertegels 60x30: voor ieder wat wils

Vanwege de populariteit van het formaat zijn badkamertegels van 60x30 verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen. Ook bij Douche Concurrent kunt u verschillende badkamertegels van 60x30 online bestellen. Gaat u liever voor een egale tegel of bent u op zoek naar iets wat meer leven in de brouwerij brengt? Van betonlook tot Portugese tekeningen, u vindt het allemaal in ons assortiment.