Badkamertegels 60x60

De zoektocht naar nieuwe tegels begint met de juiste afmetingen en daar adviseren we u graag over. Voor een klassiek formaat zit u goed met badkamertegels van 60x60. Kies deze grootte als u op zoek bent naar een standaardtegel die zowel hanteerbaar als rustgevend is. Bekijk ons assortiment op deze pagina.

78 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

78 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Badkamertegels 60x60: praktischer dan grote tegels

Badkamertegels van 60x60 zijn ontzettend geliefd. Waarom dit formaat zo in trek is, zit ‘m onder andere in hoe eenvoudig deze badkamertegels zijn om te plaatsen in een ruimte. Het is een gemiddelde maat en dat brengt verschillende voordelen met zich mee.

Als u het legproces van badkamertegels van 60x60 vergelijkt met grotere formaten, dan zult u al gauw merken dat ze een stuk makkelijker zijn op het gebied van sjouwwerk: badkamertegels groter dan 60x60 wegen over het algemeen meer en zijn onhandiger om vast te houden. Dit kan ervoor zorgen dat het tegelen meer tijd in beslag neemt dan wanneer u kiest voor tegels van 60x60.

Ook het passen en meten gaat wat vlotter met badkamertegels van 60x60. De kans is namelijk kleiner dat u niet uitkomt met de lengte of breedte van de ruimte, waardoor het op maat zagen of snijden van tegels minder vaak nodig is.

Rustgevende badkamertegels 60x60

Badkamertegels van 60x60 zijn voor velen ook aantrekkelijker dan kleinere tegels. Een reden hiervoor is dat de standaardtegel een rustgevender effect heeft op de ruimte en dat is belangrijk in de badkamer. Hier wilt u immers ontspannen en daar helpt het juiste formaat tegels bij. Met badkamertegels van 60x60 zijn minder voegen nodig op de vloer of wand en dit verminderde aantal onderbrekingen zorgt voor een kalmere uitstraling.

Om de rust van het formaat te benadrukken, kunt u het best kiezen voor neutrale kleuren en stijlen die focus in uw badkamer niet overheersen. Beige of grijze badkamertegels van 60x60 met betonlook zijn hier een uitstekend voorbeeld van.

Uitgebreid assortiment badkamertegels 60x60

Omdat badkamertegels van 60x60 vallen onder de standaardmaat, heeft u bij Douche Concurrent een ruime keuze aan producten die uw badkamer op elegante wijze nieuw leven inblazen. Zo kunt u op onze website en in onze showrooms gegarandeerd tegels vinden die aan al uw wensen voldoen. Filter voor uw gemak op onderdelen die voor u belangrijk zijn.

Heeft u badkamertegels van 60x60 gevonden die qua kleur en stijl perfect zijn voor uw droombadkamer? Bestel deze dan online of kom ze aanschouwen in één van onze showrooms.