Badkamertegels 80x80

Onze badkamertegels van 80x80 hebben een aantal aantrekkelijke eigenschappen. Met de vierkante vorm creëert u een geordend en strak aanzicht, waardoor de ruimte direct een opgeruimde indruk wekt. De grootte van de tegels zorgen voor minder voeglijnen, wat bijdraagt aan de kalmte en hygiëne van de badkamer. Deze en andere kenmerken van onze badkamertegels van 80x80 maken het een uitstekende keus. Kies daarom één van onze badkamertegels van 80x80 om uw badkamer nieuw leven in te blazen.

Keramische badkamertegels 80x80

De badkamertegels met maat 80x80 die u bij Douche Concurrent kunt bestellen zijn gemaakt van keramiek. Keramiek is een duurzaam materiaal dat bestaat uit een mengsel van klei en zand, welke in het productieproces is gevormd tot een stevig product. Dit materiaal is uitermate geschikt voor de badkamer vanwege de lage vochtopname en krasbestendigheid.

Met onze keramische badkamertegels van 80x80 wordt bovendien het schoonhouden van de wand of vloer erg eenvoudig. Deze tegels hebben een glad oppervlak, waardoor het moeilijker is voor vuil om zich ergens te nestelen. Dit maakt keramiek een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal.

Een extra pluspunt van keramiek is dat het tegenwoordig zo bewerkt kan worden, dat het lijkt op natuursteen, hout of andere materialen. Op die manier zit u nooit vast aan één stijl. Bekijk bijvoorbeeld onze badkamertegels van 80x80 met betonlook. Met deze producten kunt u genieten van een stoer uiterlijk in uw badkamer, zonder dat u inlevert op kwaliteit.

Gerectificeerde badkamertegels 80x80

Verder zijn onze badkamertegels met maat 80x80 gerectificeerd. Dit betekent dat de tegels in het productieproces zijn gezaagd, waardoor ze rechte hoeken en zijden hebben. Met gerectificeerde tegels is het mogelijk om kleine voeglijnen te creëren van minimaal 2 mm, zodat deze nog minder opvallen. Zo blijft de focus op de tegels en krijgt de ruimte een nog elegantere uitstraling.

Advies over badkamertegels 80x80

Het kiezen van tegels is geen eenvoudige klus met de talloze varianten die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Gelukkig staat u er niet alleen voor, want onze specialisten helpen u graag verder in uw zoektocht naar geschikte badkamertegels van 80x80. Neem voor advies of meer informatie contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.