Badkamertegels wit 30x60

Als u denkt aan een klassieke badkamer, dan zal hier waarschijnlijk de kleur wit in voorkomen. Het is immers een pure kleur die de frisheid van de ruimte benadrukt en zorgt voor een strak uiterlijk. Is dit wat u graag terugziet in uw eigen badkamer? Bekijk dan de schitterende badkamertegels wit van 30x60 in ons assortiment.

14 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

14 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Ruimtelijk effect van badkamertegels wit 30x60

Deze badkamertegels kunnen uw kleine badkamer er ruimer uit laten zien. Bij badkamertegels wit van 30x60 zorgen twee elementen voor een groter ogende badkamer, namelijk de vorm en de kleur.

Badkamertegels wit van 30x60 hebben een rechthoekige vorm. Het langwerpige profiel van deze tegels kunnen in verschillende legverbanden zorgen voor ‘oprekking’ van uw wand of vloer, zoals bij halfsteensverband. Hierdoor zal uw badkamer langer en breder lijken.

Verder is wit een uitstekende keus om een badkamer optisch te vergroten. Het is een zeer heldere kleur, waardoor invallend licht (of kunstmatig licht) niet wordt geabsorbeerd, maar gereflecteerd. Deze weerkaatsing van het licht laat uw badkamer er groter uitzien dan deze in werkelijkheid is.

Badkamertegels wit 30x60: verschillende stijlen en afwerkingen

Badkamertegels wit van 30x60 zijn bij Douche Concurrent verkrijgbaar in diverse stijlen die bij kunnen dragen aan de uitstraling die u voor ogen hebt. Werp voor luxe in uw badkamer bijvoorbeeld eens een blik op onze witte tegels met een marmertekening. Wilt u badkamertegels wit van 30x60 die het moderne interieur benadrukken? Kijk dan eens naar onze betonlook of uni-tegels.

Verder kunt u met badkamertegels wit van 30x60 kiezen uit twee type afwerkingen, namelijk glans en mat. Een glansfinish is een echte aanrader als u houdt van een chique schittering in uw badkamer. Mat is daarentegen ideaal wanneer u gaat voor een simpele en tijdloze look.

Met deze uitgebreide keus zit er gegarandeerd een witte tegel bij die aansluit op uw smaak.

Badkamertegels wit 30x60 bestellen

Op onze website kunt u uw favoriete badkamertegels wit met maat 30x60 eenvoudig bestellen voor een mooie prijs. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, gaan wij er direct mee aan de slag. Zo kunt u gauw aan de slag met de badkamerrenovatie.