Decortegels

Met decortegels brengt u leuke accenten aan in uw badkamer of toiletruimte. Decortegels zijn versiert met verschillende motieven en kleuren. U kunt ze gebruiken op uw wand, maar ook op de vloer. Zo creëert u een leuk contrast in de ruimte.

45 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

45 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Decortegels combineren functionaliteit met een prachtige uitstraling. Een sierlijke keuze voor in de badkamer. Als vloertegel of wandtegel, of als combinatie van beiden. Doe inspiratie op met de verschillende mooie decortegels. In een klassieke stijl of met een meer modern patroon. Voor een strakke afwerking of een warme sfeer in uw sanitair.

Tip: de decortegels zijn goed geschikt voor de badkamer en het toilet. Gebruik dezelfde tegen in beiden ruimtes, voor rust in uw interieur. Decortegels geven u het gevoel dat u in het buitenland bent. Decortegels zijn namelijk bekend van hun Portugese en Spaanse uitstraling.

Online vindt u een uitgebreid assortiment decortegels. Daarnaast nodigen we u graag van harte uit bij ons in de showroom. We kunnen u daar de mooie decortegels voor in de badkamer laten zien. Zowel voor op de wand als de vloer. Voor inspiratie of om direct een keuze te maken kunt u advies vragen over de decortegels aan de experts.

Decortegels voor de wand en vloer

De decortegels zijn beschikbaar voor de wand en de vloer. Kom mooie vloertegels en wandtegels uitzoeken. We helpen u graag die op elkaar af te stemmen. Voor een mooi contrast van de wand ten opzichte van de vloer of andersom. Of voor tegels die mooi bij elkaar aansluiten en zorgen voor een stijlvol geheel. In de stijl van de rest van uw interieur of om daarmee helemaal opnieuw te beginnen.

Decortegels badkamer kopen

Mooie decortegels voor uw badkamer kopen en daarvoor op zoek naar inspiratie? Wij helpen u er graag op weg. Bekijk bovendien ook de rest van onze tegels of kom naar de showroom. Dankzij 1.000m2 kunnen we u daar meer laten zien van wat er mogelijk is. En heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.