Tegelplinten

  • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
  • Tot 10 jaar garantie op tegels
  • Showroom van ruim 1000 m2
  • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Helaas hebben we geen resultaten gevonden. Probeer een andere zoekterm.

 

Tip: Controleer uw spelling of maak uw zoekterm minder specifiek.

Heeft u extra hulp nodig? Bel onze klantenservice: 010 - 230 99 34 of gebruik de Live Chat.

 


 

Tegelplinten zorgen voor de bekende puntjes op de ‘i’. Een nette afwerking aan de onderzijde van de wand, zoals we die in de woonkamer en de slaapkamer ook gebruiken. Het zorgt voor een nette overgang van de tegels op de vloer naar de tegels of andere afwerking op de wand. Plinten voor de tegels, in de juiste hoogte om de overgang zo natuurlijk mogelijk te laten verlopen.

Zoekt u een tegelplint in wit of in een van de andere populaire kleuren? Bekijk ons online assortiment of kom bij ons langs in de showroom. We helpen u daar graag inspiratie op te doen voor bij u in de badkamer.

Wit en andere kleuren tegelplint

Uiteraard zijn de tegelplinten voor de badkamer beschikbaar in wit, net als in een aantal andere kleuren. Op zoek naar zwart, grijs of wellicht een meer bijzondere kleur? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat u de plinten voor de tegels kunt vinden waar u naar op zoek bent.

Uitstekend van kwaliteit en aan de andere kant toch heel voordelig beschikbaar. Zowel online als bij ons in de showroom. Wij zijn uw specialist voor tegelplinten in de badkamer, waarmee u de vloer en de wand op een nette manier kunt (laten) afwerken.

Tegelplint voor de badkamer kopen

Een tegelplint voor de badkamer kopen of benieuwd naar de rest van ons brede assortiment? Bekijk ook de rest van onze tegels bijvoorbeeld om een mooie combinatie te maken met de plinten die u op de grond aan kunt (laten) brengen. En heeft u vragen over de plinten en tegels? Kom bij ons langs in de showroom of neem online contact met ons op, we horen graag van u.