Vloertegels

Vloertegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afmetingen. Douche Concurrent heeft bijvoorbeeld prachtige gemarmerde vloertegels in het assortiment of mooie tegels van antraciet. Kies de kleur die bij u en het design van uw badkamer past.

308 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

308 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Vloertegels

Vloertegels voor de badkamer kopen? Op zoek naar goedkope vloertegels of er aan de hand van de vloertegels prijzen een keuze uit maken? We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Van grotere tegels in een mooie donkere kleur tot aan de meer bekende kleine witte vloertegels: u heeft de keuze uit een uitgebreid gamma. Heeft u genoeg van de oude vloertegels die er zitten en wilt u die graag (laten) vervangen? Het is een uitstekend idee om de nieuwe tegels online aan te schaffen.

Goedkope vloertegels

We zorgen er met de verschillende goedkope vloertegels voor dat de investering niet te duur hoeft uit te pakken. Aan de andere kant juist op zoek naar design tegels en mag dat best wat kosten? Van goedkoop tot wat duurder, we zorgen er met het brede gamma aan vloertegels voor dat u de keuze heeft uit diverse modellen. Dit betekent dat u de vloertegels voor de badkamer mooi af kunt stemmen op bijvoorbeeld de douche, het bad of de andere elementen die u mogelijk al heeft. Andersom is het mogelijk om bij de tegels ook de gewenste accessoires en badmeubels te zoeken.

Vloertegels voor de badkamer

De vloertegels voor de badkamer dienen voldoende hard te zijn. Vloertegels zijn over het algemeen wat harder dan wandtegels, omdat ze meer te verduren krijgen. Het is wat dat betreft wel mogelijk om vloertegels op de wand te gebruiken. Houd er wel rekening mee dat het dan wat meer kracht vergt om er gaten in te boren wanneer u accessoires of badmeubelen wilt ophangen. Het is verstandig om door de verschillende tegels voor op de vloer in de badkamer te bladeren, zodat u daar vervolgens online een keuze uit kunt maken. Vloertegels zijn er in alle soorten en maten. Een veel voorkomende maar is de vloertegel van 60x60. Maar daarnaast hebben we ook nog mozaiek tegels, die zijn aanzienlijk kleiner.

Vloertegel prijzen

Benieuwd naar de vloertegel prijzen en wilt u die online met elkaar vergelijken? We zetten de prijzen er online direct bij, zodat u zelf uit kunt rekenen wat de prijzen betekenen voor de gehele badkamer of bijvoorbeeld in het toilet. Ook dit is namelijk een ruimte waar u goed gebruik kunt maken van vloertegels voor in de badkamer. Bestelt u de vloertegels online? Wij gaan er meteen mee aan de slag en maken de verzending naar uw adres zo snel mogelijk in orde zodat u er vlot mee uit de voeten kunt.