Vloertegels 10x10

Houdt u van een bijzonder effect op de vloer? Kleine vloertegels van 10x10 kunnen op zichzelf al voor een dynamisch effect op de vloer zorgen, maar de stijlen in ons assortiment dragen hier extra aan bij. Bekijk de vloertegels van 10x10 op onze website en bestel uw favoriet online!

5 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

5 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Vloertegels 10x10 gebruiken

Een voordeel van vloertegels van 10x10 is dat deze ingezet kunnen worden op verschillende oppervlakten. Vloertegels zijn zo gemaakt dat deze veel kunnen verdragen, aangezien ze zwaarder belast worden. Het moet immers het gewicht dragen van de mensen die erop lopen en meubels die erop worden geplaatst. Dit is de reden dat vloertegels wel op de wand geplaatst kunnen worden, maar wandtegels niet op de vloer.

Door onze vloertegels van 10x10 op de vloer en één of meerdere muren te gebruiken kunt u een prachtig effect creëren. De diepte of breedte wordt hier namelijk door benadrukt. Ook kunt u de vloertegels van 10x10 als accent op de muur terug laten komen, zodat er een mooi geheel ontstaat.

Waar u wel rekening mee dient te houden is dat wanneer u kiest voor vloertegels van 10x10 aan de wand, het monteren van meubels aan de muur wat meer kracht vergt. Vloertegels zijn immers wat steviger, dus ook moeilijker om doorheen te boren.

Vloertegels 10x10: welk materiaal?

Met ons assortiment zit u niet vast aan één materiaalsoort. Zo kunt u kiezen voor vloertegels van 10x10 die niet alleen passen bij de stijl van uw badkamer, maar ook bij uw wensen op het gebied van onderhoud.

Natuursteen en marmer zijn chique materialen die door de jaren heen alleen maar mooier kunnen worden, zolang deze goed onderhouden worden. Met dit soort vloertegels van 10x10 is het van belang dat u deze enkel reinigt met schoonmaakmiddelen die niet zorgen voor schade of strepen, zoals zeep. Gelukkig zijn er tegenwoordig meer dan genoeg middelen die uitstekend zijn om dit soort vloertegels van 10x10 mee te reinigen, zodat ze lang mooi blijven.

Koopt u liever tegels waar u amper naar om hoeft te kijken? Werp dan eens een blik op onze keramische vloertegels van 10x10. Keramiek is niet poreus, waardoor vuil zich moeilijk kan hechten aan het materiaal. Dit zorgt ervoor dat het nauwelijks vlekt en zeer hygiënisch is. Bovendien zijn deze vloertegels van 10x10 eenvoudig schoon te maken, bijvoorbeeld met lauw water en azijn.

Advies over vloertegels 10x10 bij Douche Concurrent

Welke vloertegels van 10x10 passen het best bij u? Wij begrijpen dat het vinden van de perfecte tegel niet altijd even makkelijk is en daarom kunt u bij ons altijd terecht voor advies. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de vloertegels van 10x10 in ons assortiment en met u meekijken naar een geschikte variant. Neem voor wat extra hulp contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.