Vloertegels 75x75

Zoekt u een manier om de ruimte groter te laten lijken dan deze daadwerkelijk is? Kies dan voor onze vloertegels van 75x75! De populariteit van grote tegels is door de jaren heen toegenomen en dat heeft met name te maken met de uitwerking die deze formaten hebben op de (bad)kamer. Dit, in combinatie met de vierkante vorm, maakt vloertegels van 75x75 een mooie toevoeging aan het interieur.

17 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

17 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

De positieve effecten van vloertegels 75x75

Grote tegels zijn ideaal voor alle badkamers, van groot tot klein. Vanwege een minder aantal voeglijnen op de grond of muur, veroorzaken grote vloertegels van 75x75 een optische vergroting. Echter is dat niet het enige pluspunt van minder voegen: naast een ruimtelijk effect, zorgt een kleiner aantal voegen ook voor rust. De ogen worden een stuk minder afgeleid door de onderbrekingen van de tegels, waardoor er een meer ontspannen sfeer ontstaat.

Vloertegels 75x75: een geschikte variant voor iedere kamer

Bij het kiezen van geschikte vloertegels van 75x75 adviseren we u om rekening te houden met verschillende zaken. Zo haalt u gegarandeerd vloertegels van 75x75 in huis die lang mooi zullen blijven.

Let op in welke slijtklasse de vloertegels van 75x75 vallen die u op het oog heeft. De lagere categorieën zijn niet geschikt voor iedere kamer in huis, maar bijvoorbeeld alleen in ruimtes waar geen schoenen worden gedragen of meubels worden verschoven. Wanneer u kiest voor tegels uit een te lage slijtklasse, is de kans aanwezig dat krassen en andere beschadigingen snel zichtbaar worden.

Het is handig om van tevoren te meten welke dikte past in de ruimte die u wenst te tegelen. De dikte van een tegel draagt namelijk bij aan de stevigheid, maar het moet natuurlijk wel passen in uw huis. Met dunne tegels (meestal wandtegels) loopt u het risico dat ze niet sterk genoeg zijn om het gewicht te dragen van meubels en mensen; met dikke tegels bestaat de kans dat de deuren in uw huis blijven steken. Houd dus rekening met de mogelijkheden in huis.

Vloertegels 75x75 bij Douche Concurrent

Bij Douche Concurrent vindt u een ruim assortiment aan vloertegels van 75x75. We garanderen een hoge kwaliteit en zorgen dat de tegels snel geleverd zullen worden. Bestel uw favoriete tegel eenvoudig online, dan gaan wij direct aan de slag met uw bestelling!