Vloertegels 80x80

Bent u op zoek naar vloertegels van 80x80 waar u jarenlang plezier aan zult beleven? Met goede prijzen en nog betere kwaliteit vindt u de juiste tegels gegarandeerd bij Douche Concurrent. Het enige waar u op hoeft te letten zijn de volgende punten.

Onderhoud vloertegels 80x80

Onderhoud is anders voor ieder type materiaal. Het overgrote deel van onze tegels heeft een finish die zeer makkelijk te reinigen is, maar sommige vloertegels van 80x80 vergen net iets meer werk. Wij raden u aan om hier rekening mee te houden voor het aanschaffen van een mooie tegel.

Gelukkig kiest u met de grootte al slim op het gebied van onderhoud. Een voordeel van vloertegels van 80x80 is dat u met dit formaat minder voegen nodig heeft. Dit zijn de plekken waar viezigheid zich vooral zal gaan nestelen, dus met een kleiner aantal heeft u ook direct minder stukken die grondig geboend moeten worden.

Wilt u vloertegels van 80x80 waar u nauwelijks omkijken naar heeft? Kies dan voor één van onze vloertegels van keramiek. Keramische tegels staan bekend om de onderhoudsvriendelijkheid en dat komt door het gladde oppervlak. Vuil kan zich moeilijk hechten aan het materiaal, waardoor u de tegels minder vaak hoeft te reinigen. Bovendien is zelfs een vochtige doek vaak al voldoende om keramische vloertegels van 80x80 schoon te krijgen.

Is wat meer onderhoud geen probleem voor u? Dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor tegels van natuursteen of marmer. Deze vloertegels van 80x80 zijn iets kwetsbaarder voor zuren, dus dienen gereinigd te worden met schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor dit soort materiaal. Ook wordt er soms aangeraden om een beschermende laag aan te brengen.

Vloertegels 80x80: slijtklassen

Bij een vloertegel is ook de slijtklasse een belangrijk onderdeel. Vergeet niet dat u dagelijks zult lopen op deze vloertegels van 80x80, dus slijtage kan zomaar een probleem vormen wanneer u kiest voor een variant die niet bestand is tegen de mate van beloop.

Vloer- en wandtegels zijn onderverdeeld in verschillende klassen, namelijk PEI 1 tot en met 5. Vanwege het feit dat u nauwelijks op schoenen zult lopen in uw badkamer en krassend vuil een minder groot obstakel is in deze ruimte, kunt u al kiezen voor vloertegels van 80x80 uit klasse 1. Echter raden wij u aan om te kiezen voor tegels die goed bestand zijn tegen slijtage, zodat u zeker weet dat ze lang mooi blijven. Daarom vindt u bij Douche Concurrent enkel vloertegels van 80x80 met een hogere PEI-waarde.

Vloertegels 80x80 bij Douche Concurrent

Met deze adviezen komt u een stap dichter bij vloertegels van 80x80 die geschikt zijn voor uw badkamer. Op onze website kunt u schitterende varianten vinden die, dankzij het uiterlijk én het formaat, zullen zorgen voor een luxe uitstraling. Tevens kunt u ze eenvoudig online bestellen.

Wenst u meer informatie of advies over onze vloertegels van 80x80? Neem dan contact met ons op, zodat onze specialisten u verder kunnen helpen. Ook bent u welkom om het gesprek aan te gaan in één van onze showrooms!