Vloertegels badkamer 60x60

Er is een reden dat in veel gevallen de vloertegels in de badkamer maat 60x60 hebben. Het is een mooi formaat dat makkelijk te verkrijgen is, omdat het één van de meest populaire afmetingen is. Bij Douche Concurrent vindt u tientallen verschillende tegels van 60x60 die schitterend zullen staan in uw badkamer. Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriet eenvoudig online.

78 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

78 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Vloertegels badkamer 60x60: geschikte legverbanden

Vierkante vloertegels voor de badkamer van 60x60 zijn een traditionele keuze. Deze vorm is ideaal om strak uitziende ruimte te verwezenlijken, bijvoorbeeld met een legpatroon als kruisverband. Mocht een klassieke look niets voor u zijn, dan zijn er ook creatievere manieren om tegels met dit standaardformaat te plaatsen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie diamantvorm met diagonaalverband of een lichte dynamiek met halfsteensverband.

Een standaardtegel houdt dus niet in dat uw badkamer er ook standaard uit zal zien. Integendeel, met een breed scala aan legpatronen, stijlen en kleuren heeft u juist de mogelijkheid om iets unieks te creëren. Met ons ruime assortiment zijn er altijd vloertegels voor de badkamer van 60x60 die passen bij het plaatje dat u voor ogen heeft.

Keramische vloertegels badkamer 60x60

Een groot deel van ons assortiment bestaat uit keramische tegels en dat geldt ook voor de vloertegels voor de badkamer van 60x60. Het materiaal is geliefd, omdat het onderhouden van keramiek erg eenvoudig is. Deze tegels zijn goed bestand tegen slijtage en het kost weinig inspanning om ze schoon te houden. Hierdoor blijven de vloertegels voor de badkamer van 60x60 niet alleen lang mooi, ook heeft u er weinig omkijken naar.

Vloertegels badkamer 60x60 uitkiezen?

Zoekt u geschikte vloertegels voor de badkamer van 60x60 of misschien wel bijpassende wandtegels? Bij het kiezen van tegels komt wellicht meer op u af dan u van tevoren had verwacht, maar u staat er niet alleen voor. Onze specialisten kunnen u voorzien van meer informatie en persoonlijk advies, zodat u geen miskoop zult begaan op het gebied van dikte en onderhoud. Heeft u hier behoefte aan? Neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms om het gesprek aan te gaan. Zo haalt u gegarandeerd vloertegels voor de badkamer van 60x60 in huis waar u vele jaren blij mee zult zijn.