Betonlook vloertegels 60x60

Het maakt niet uit of u een modern of tijdloos interieur heeft, betonlook vloertegels van 60x60 geven het de ruwe boost waar u naar op zoek bent. Met een ruime keus aan kleuren vindt u bij Douche Concurrent met gemak een schitterende betonlook tegel voor uw vloer. Bekijk ons assortiment online en kies de tegel die bij u past.

29 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

29 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Waarom betonlook vloertegels 60x60?

Beton kan met gemak iedere kamer in huis voorzien van een stoer uiterlijk en past bij een aantal diverse stijlen. Dit maakt dat het materiaal door de jaren heen steeds populairder is geworden. Wel is het zo dat beton een aantal eigenschappen heeft die niet ideaal zijn, waardoor er steeds meer wordt gekozen voor producten met een vergelijkbare uitstraling. Betonlook vloertegels van 60x60 zijn hier een goed voorbeeld van.

Eén van de nadelen van woonbeton is dat het niet eenvoudig is om te (laten) storten. Om dit goed te laten verlopen is het van belang dat u een specialist inschakelt en daar kan een aardig prijskaartje aan hangen. Betonlook vloertegels van 60x60 zijn in vergelijk een stuk makkelijker te plaatsen, ook vanwege het hanteerbare formaat.

Beton is bovendien niet geschikt voor iedere ruimte in huis. Vocht en temperatuurschommelingen kunnen scheuren veroorzaken, wat betekent dat het absoluut niet geschikt is voor de badkamer. Keramische betonlook vloertegels van 60x60 zijn daarentegen bestand tegen water, vlekken en krassen.

Waarop letten bij kiezen van betonlook vloertegels 60x60?

Wanneer u op zoek bent naar geschikte betonlook vloertegels van 60x60, dan raden wij u aan om op een aantal zaken te letten. Of de tegel een goede keus is, ligt aan waar u deze precies wilt plaatsen.

Wij raden aan om de slijtklasse van de betonlook vloertegels van 60x60 mee te nemen in uw overweging. Een lage slijtklasse is prima voor een badkamer, waar de kans op krassen minder groot is. Echter kan het zorgen voor problemen wanneer u diezelfde tegel gebruikt in de hal of de woonkamer.

Verder adviseren wij om na te gaan of het echt betonlook vloertegels van 60x60 betreft en geen wandtegels. Vloertegels zijn namelijk dikker en steviger, omdat ze zijn gemaakt om veel gewicht te kunnen dragen.

Betonlook vloertegels 60x60 kopen?

Voor mooie betonlook vloertegels van 60x60 kunt u terecht op onze website en in onze showrooms. Komt u er zelf niet helemaal uit? Vraag onze specialisten om advies!