Vloertegels woonkamer 60x60

Zoekt u vloertegels voor de woonkamer van 60x60? Het is een schitterend formaat dat bij zal dragen aan een kalme uitstraling, zonder dat het een saaie bedoening wordt. Met ons ruime assortiment zit er absoluut een vloertegel bij die bij uw smaak en interieur past. Bestel uw favoriete vloertegels voor de woonkamer van 60x60 eenvoudig online!

78 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

78 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorteer op

Voordelen van vloertegels woonkamer 60x60

Twijfelt u nog over een geschikte vloer voor uw woonkamer? Vloertegels in de woonkamer van 60x60 brengen voordelen met zich mee waar andere soorten als laminaat en tapijt niet aan kunnen tippen.

Met vloertegels is de kans op beschadigingen een stuk kleiner. Water vormt geen bedreiging voor de tegel, waardoor u niet halsoverkop hoeft te boenen wanneer u iets morst. Ook zullen tegels niet verkleuren door de zon die van buiten naar binnen schijnt, want ze zijn Uv-bestendig. Verder zijn de meeste varianten krasbestendig.

Ook zijn vloertegels in de woonkamer van 60x60 een hygiënische keus. Stof en ander vuil kan zich moeilijk hechten aan de tegel, waardoor het makkelijker is om deze schoon te houden. Bovendien is het makkelijker om de vloer netjes en vlekvrij te krijgen, want met een bezem en een dweil bent u al gauw klaar. Dit kan een hoop tijd schelen, zeker wanneer u kinderen en/of huisdieren in huis heeft.

Vloertegels woonkamer 60x60 en vloerverwarming

Een ander pluspunt is dat vloertegels in de woonkamer van 60x60 en vloerverwarming goed gecombineerd kunnen worden. Tegels van keramiek en natuursteen zijn hier (meestal) geschikt voor. Deze materialen geleiden warmte uitstekend en houden het vast, waardoor er met een lagere temperatuur al gezorgd kan worden voor een gelijkmatige verspreiding in de ruimte. Zo kunt u besparen op energiekosten en heeft u in de wintermaanden geen last van de kou.

Wilt u er zeker van zijn dat de vloertegels voor de woonkamer van 60x60 die u op het oog heeft geschikt zijn voor vloerverwarming? Op onze website kunt u deze informatie in een oogopslag vinden onder de productspecificaties.

Vloertegels woonkamer 60x60 bij Douche Concurrent

Bij Douche Concurrent vindt u verschillende vloertegels voor de woonkamer van 60x60. Zo kunt u kiezen uit diverse stijlen, kleuren en afwerkingen.

Kunt u wel wat hulp gebruiken in uw zoektocht naar geschikte vloer- of wandtegels? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem hiervoor contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.