XXL vloertegels

Houdt u van rust en luxe? Dan kunnen wij garanderen dat XXL vloertegels perfect zijn voor u. De grote formaten dragen bij aan een kalme uitstraling in huis en geven de ruimte bovendien een chic uiterlijk. Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriete XXL vloertegels eenvoudig online.

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

8 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Het grote voordeel van XXL vloertegels

Het formaat van XXL vloertegels dragen bij aan een groter ogende ruimte. Vanwege een minder aantal voeglijnen, lijkt de vloer één geheel en dat zorgt voor een optische vergroting. Wilt u dit ruimtelijk effect versterken? Zorg dan dat de kleur van de voeg zo veel mogelijk lijkt op de kleur van de tegel.

XXL vloertegels plaatsen: een uitdaging

Het leggen van XXL vloertegels kan wat meer risico met zich meebrengen dan wanneer u kiest voor een kleiner formaat. Het vergt kennis en ervaring om ze goed te kunnen plaatsen, en daarom raden wij aan om de tegels te laten plaatsen door een professional. Mocht u de uitdaging zelf aan willen gaan, dan is het van belang dat u goede voorbereidingen treft voordat u begint met de klus.

Bekijk eerst in hoeverre het haalbaar is om XXL vloertegels het huis in te krijgen. Denk hierbij aan het veilig naar binnen kunnen dragen van de tegels, zonder dat u beschadigingen aan muren of deurposten veroorzaakt.

Let ook op de dekvloer. Het is altijd belangrijk dat de ondergrond goed voorbereid wordt voordat u tegels plaatst, maar bij XXL vloertegels is dit cruciaal. De dekvloer moet perfect vlak zijn om het plaatsen van de tegels succesvol te laten verlopen, zeker wanneer u dunne XXL vloertegels wenst te plaatsen. Onregelmatigheden onder de tegels kunnen namelijk leiden tot scheuren en soms zelf breuken.

Verder kan het snijwerk een probleem vormen als u niet het juiste gereedschap in huis heeft. Het snijgereedschap moet minimaal net zo lang zijn als de tegels zelf en de werktafel moet in staat zijn om het gewicht van de XXL vloertegels te dragen.

Advies over XXL vloertegels

Wij verkopen niet alleen mooie vloer- en wandtegels: bij Douche Concurrent kunt u ook terecht voor advies. Onze specialisten kunnen u meer vertellen over onze producten en helpen u graag in uw zoektocht naar geschikte XXL vloertegels. Neem hiervoor contact met ons op of ga het gesprek aan in één van onze showrooms.