Wandtegels

Bent u op zoek naar nieuwe wandtegels voor uw badkamer? Bij Douche Concurrent kunt u kiezen uit veel verschillende soorten wandtegels. Met de wandtegels bepaalt u voor een groot deel de uitstraling van uw badkamer. Gaat u voor een moderne look met zwarte en witte tegels? Of heeft u liever warme aardekleuren tegels?
Wat voor wandtegels zoekt u?

425 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

425 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Wandtegel badkamer

Wandtegels kopen voor in de badkamer of in het toilet? De diverse wandtegels voor de wand zorgen voor verschillende stijlen en indrukken. Gebruik maken van een horizontale tegel om de badkamer groter te laten lijken of juist de hoogte op een mooie manier benadrukken? Kijk goed naar de verschillende modellen van de wandtegels en vergelijk bijvoorbeeld het wit met de alternatieven die er beschikbaar zijn. Van heel donker tot juist licht of voorzien van een patroon: u heeft online de keuze uit tal van verschillende wandtegels.

Wandtegels voor badkamer

De wandtegels zorgen in de badkamer voor een nette afwerking, een mooi strak karakter en bovendien een materiaal dat goed bestand is tegen de vochtige lucht in deze ruimte. Het is verstandig om de wandtegels vanaf de grond tot aan het plafond aan te brengen. Op die manier voorkomt u eventuele natte plekken op de wand boven de tegels. Bovendien is het de moeite waard om de wandtegels af te stemmen op de vloertegels of die tegelijkertijd te kopen en voor een mooie combinatie te zorgen. Er bestaan binnen de wandtegels verschillende keuzes, blader door ons uitgebreide gamma om inspiratie op te doen of een specifieke keuze te maken. Bekijk ook eens onze mozaiek tegels.

Goedkope wandtegels

Specifiek op zoek naar de goedkope wandtegels bij ons uit het assortiment? We zorgen er met de outlet tegels voor op de wand voor dat u een lage prijs betaalt. Goedkope wandtegels voor het toilet en de badkamer, uiteraard aan de andere kant wel goed van kwaliteit. Het zijn goede tegels waar u op de wand jaren gebruik van kunt maken, beschikbaar in een aantal verschillende designs. Van de goedkope wandtegels tot de dure design tegels voor een bijzonder mooie uitstraling: u heeft online de keuze uit diverse modellen wandtegels die u heel eenvoudig kunt bestellen.

Wandtegels kopen

Online uw wandtegels kopen voor de badkamer of de toiletruimte? U kunt bij ons online uw wandtegels kopen, we maken het u bij Douche Concurrent graag gemakkelijk. Dat betekent dat u een lage prijs betaalt voor wandtegels van goede kwaliteit. Blader door het gamma om inspiratie op te doen en mooie wandtegels uit te zoeken voor de badkamer. Bestelt u de wandtegels direct online? Wij gaan daar direct voor u mee aan de slag. We maken ze klaar voor de verzending, zodat u de wandtegels zo snel mogelijk in huis heeft om die op de wand te (laten) monteren.