Wandtegels 10x10

Het kiezen van de juiste wandtegels van 10x10 is niet makkelijk. Niet alleen moeten ze passen bij uw smaak, ook moeten ze geschikt zijn voor uw levensstijl. Hoe weinig tijd wilt u kwijt zijn aan het onderhoud en waar gaat u de tegels precies gebruiken? De antwoorden op dit soort vragen kunnen doorslaggevend zijn. Let daarom op de volgende punten in uw zoektocht naar geschikte wandtegels van 10x10.

11 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

11 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Wandtegels 10x10: welk materiaal past het best bij u?

Bij het kiezen van geschikte wandtegels van 10x10 speelt het materiaal een grote rol: het is een bepalende factor voor het uiterlijk, het benodigde onderhoud en de prijs van de tegel. Om te achterhalen welk materiaal het best bij u past, raden we dan ook aan om na te gaan wat u precies belangrijk vindt. Op onze website kunt u bijvoorbeeld wandtegels van 10x10 bestellen die gemaakt zijn van keramiek en natuursteen.

Keramiek biedt veel mogelijkheden, ook op het gebied van nabootsing van andere materialen. Tegenwoordig kunt u bijvoorbeeld keramische wandtegels van 10x10 kopen die lijken op beton, hout en marmer. Dit scheelt niet alleen geld, maar ook schoonmaakwerk. Keramiek is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk.

Natuursteen vergt daarentegen wat meer werk. Het is gevoeliger voor zuren en heeft dan ook specifieke schoonmaakmiddelen nodig om niet te beschadigen. Ook wordt vaak aangeraden om dit soort tegels te voorzien van een beschermende laag. Het voordeel van natuurstenen wandtegels van 10x10 is wel dat het er zeer luxe en authentiek uitziet.

Waar wilt u de wandtegels 10x10 plaatsen?

Heeft u al bepaald waar u de wandtegels van 10x10 precies gaat plaatsen? Dit kan namelijk van invloed zijn op welke tegel het meest geschikt is. Een tegel voor de badkamer heeft bijvoorbeeld eigenschappen als vocht- en hittebestendigheid nodig, terwijl dit minder belangrijk is voor de woonkamer. Ook kan het zijn dat u wandverwarming heeft geïnstalleerd en tegels nodig heeft die de warmte goed geleiden. Houd dus rekening met de ruimte voordat u de knoop doorhakt!

Verder raden we aan om wandtegels van 10x10 enkel op de muur te plaatsen en niet op de vloer. Vloertegels zijn speciaal gemaakt om gewicht te dragen; wandtegels zijn hier niet sterk genoeg voor. Wel kunt u ervoor kiezen om vloertegels op de wand te plaatsen.

Wandtegels 10x10 bestellen bij Douche Concurrent

Komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten kunnen u meer vertellen over onze producten en u voorzien van persoonlijk advies. We denken namelijk graag met u mee. Zo kunt u voorkomen dat u wandtegels van 10x10 koopt die niet helemaal bij u en uw woning passen.

Heeft u zelf de perfecte wandtegels van 10x10 al gevonden? Bestel ze eenvoudig online! Wij zorgen dat ze snel geleverd worden, zodat u er zo spoedig mogelijk mee aan de slag kunt.