Wandtegels 10x20

Modern is mooi, maar niet altijd beter. Dat bewijzen deze retro wandtegels van 10x20. Het uiterlijk van deze tegel laat uw interieur er niet ouderwets uitzien, maar geeft het juist een authentieke touch. Bekijk het assortiment online of kom de tegels in één van onze showrooms aanschouwen.

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

1 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Wandtegels 10x20: retro met metrotegels

De wandtegels van 10x20 met de facetrand staan bekend als metrotegels. Deze klassiekers werden vroeger gebruikt om licht maximaal te weerkaatsen in donkere metrostations, een effect dat ontstaat door de afgeschuinde kanten en de glanzende glazuurlaag van de tegels.

Tegenwoordig zijn deze wandtegels van 10x20 echter ook een geliefde keus in badkamers, keukens en andere ruimtes in huis. Niet alleen ziet de vorm er waanzinnig uit, ook zorgen de eerder genoemde eigenschappen voor een optische vergroting. Zeker wanneer u besluit om deze wandtegels van 10x20 in een lichte kleur te kopen.

Legverbanden voor wandtegels 10x20

De rechthoekige vorm van wandtegels van 10x20 biedt diverse mogelijkheden op het gebied van plaatsing. Er zijn namelijk talloze legverbanden die een schitterend effect opleveren.

Voor een speels effect kunt u kiezen voor halfsteens- of kwartsteenverband. Doordat de voeglijn iedere rij verspringt, krijgt de muur een ludieke uitstraling die niet te druk is. Dit maakt het dan ook zeer geliefde legpatronen voor in huis.

Mag het wat levendiger dan dat? Bekijk dan eens opties als diagonaalverband. Door de tegels ietwat te draaien creëert u niet alleen een vrolijk patroon, ook laat het de muur langer en breder lijken. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Vindt u dat het uiterlijk van de tegel voldoende dynamiek oplevert? Kies dan voor het simpele kruisverband, waarbij de wandtegels van 10x20 recht boven en naast elkaar worden geplaatst. Dit zorgt voor een strak en opgeruimd eindresultaat.

Wandtegels 10x20 online bestellen

Uw favoriete wandtegels van 10x20 kunt u eenvoudig online bestellen op onze website. Bereken hoeveel tegels u nodig heeft en reken ze af op de manier die u het fijnst vindt. Zodra we uw bestelling hebben ontvangen, zullen wij alles zo spoedig mogelijk in orde maken. Zo kunt u de prachtige wandtegels van 10x20 binnen de kortste keren in huis laten schitteren.