Wandtegels 120x60

Wilt u van uw muur een mooie creatie maken? Kies dan voor onze wandtegels van 120x60! In ons assortiment vindt u tegels met dit formaat terug in diverse stijlen, die dankzij de kleuren en patronen zorgen voor een waanzinnig effect.

12 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

12 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Wandtegels 120x60: de voordelen

Wandtegels van 120x60 zijn erg in trek, voornamelijk vanwege het effect dat ze hebben op de gehele ruimte. De grootte van de tegel zorgt voor minder voegen op de muur, waardoor het groter lijkt dan het in werkelijkheid is. Een extra voordeel is dat het rustiger oogt.

De rechthoekige vorm draagt bovendien ook bij aan het ruimtelijk effect, omdat het de wand als het ware oprekt. Het oogt hierdoor langer en breder.

Afwerkingen van wandtegels 120x60

Wanneer u ons assortiment wandtegels van 120x60 bekijkt, zult u zien dat u keus heeft uit verschillende afwerkingen. Welke het best bij u past, ligt niet alleen aan uw smaak, maar ook aan welke andere punten zwaar voor u wegen. Elke afwerking heeft namelijk zo z’n eigen voordelen.

Matte tegels staan bekend als tijdloos dankzij het simpele en pure uiterlijk. De eenvoud van deze afwerking maakt het ideaal wanneer u een rustige sfeer wilt creëren in een kamer. Een extra pluspunt is dat viezigheid minder goed te zien is op deze wandtegels van 120x60.

Met glanzende en gepolijste wandtegels van 120x60 geeft u de kamer niet alleen een luxe uiterlijk, ook oogt de ruimte groter met deze afwerking. Het heeft namelijk een vergelijkbaar effect als een spiegel aan de muur. Licht kan eenvoudiger weerkaatsen, waardoor er een optische vergroting ontstaat. Dit maakt de afwerking vooral een geliefde keus voor kleine ruimtes.

Wandtegels 120x60 bestellen?

Op onze website kunt u verschillende wandtegels van 120x60 bestellen, ook met een apart uiterlijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van natuursteen of marmer? Met bijzondere tegels als deze maakt u van uw muur een kunstwerk!

Weet u nog niet helemaal welke wandtegels van 120x60 het best in uw huis passen? Onze specialisten helpen u graag verder met het kiezen van de juiste tegels. Spreek hen aan in één van onze showroom of neem vanuit huis eenvoudig contact op!