Wandtegels 25x40

Bij Douche Concurrent vindt u verschillende wandtegels van 25x40. Welke variant het best bij u past ligt niet alleen aan de kleur en stijl, maar ook de gekozen afwerking en waar u de tegels wenst te plaatsen. Neem daarom de volgende punten door, voordat u uw favoriete wandtegels van 25x40 online bestelt.

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Wandtegels 25x40: welke afwerking?

Eén van de vele keuzes waar u mee te maken krijgt in uw zoektocht naar de perfecte wandtegels van 25x40 is welke afwerking het best bij u en het interieur past. Zo kunt u kiezen uit glanzende en matte tegels, welke voor verschillende uitstralingen zorgen in een ruimte.

Als u op zoek bent naar een manier om een luxe tintje te geven aan de kamer, dan kunt u het best kiezen voor een glanzende afwerking. De zon en het licht van de lamp zorgen voor een schittering op de muur die de ruimte er chiquer uit laat zien. Maar dat is niet alles: deze weerkaatsing van het licht draagt bij aan een ruimtelijk effect. De kamer zal er met glanzende wandtegels van 25x40 dus groter uitzien.

Voor een moderne look raden wij wandtegels van 25x40 aan met een matte afwerking. Het oogt kalmer, helpt een warme sfeer te creëren en overheerst niet in een ruimte. Daarnaast zijn vlekken minder snel zichtbaar op matte wandtegels van 25x40.

Ook kunt u ervoor kiezen om glanzende en matte wandtegels van 25x40 te combineren. Dit is tegenwoordig een populaire keus, omdat het een mooi contrast biedt.

Wandtegels 25x40 niet voor op de vloer

In uw zoektocht naar geschikte wandtegels van 25x40 zult u zien dat ook vloertegels tevoorschijn komen in de resultaten. De reden hiervoor is dat vloertegels ook geschikt zijn om op de wand te plaatsen.

Het verschil tussen de twee is dat vloertegels een stuk dikker en steviger zijn vanwege hun functie. Er wordt van deze tegels verwacht dat ze veel gewicht kunnen dragen, terwijl wandtegels enkel gemaakt zijn om een muur te voorzien van een mooi uiterlijk. Wandtegels van 25x40 zijn dus absoluut niet geschikt om op de vloer te plaatsen.

Advies over wandtegels 25x40

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, voordat u de knoop doorhakt? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem eenvoudig contact met ons op via onze contactgegevens of bezoek één van onze showrooms.