Wandtegel glans wit 25x40

Wilt u een traditionele look op de muur? Dan is wandtegel glans wit van 25x40 waar u naar op zoek bent! De eigenschappen van de tegel dragen bij aan een ruimtelijk effect en laten de muur er netjes uitzien. Ziet u dat wel zitten? Bekijk dan het assortiment online of in één van onze showrooms.

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

2 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Wandtegel glans wit 25x40: klassieke kleur

Met wandtegel glans wit 25x40 haalt u een product in huis met een klassieke kleur. Wit heeft diverse voordelen die het een geliefde kleur maken op de muur, ongeacht om welke kamer het gaat.

Eén van de hoofdredenen die wit zo populair maakt, is dat het zorgt voor een groter ogende ruimte. Licht van buiten en van lampen in de kamer wordt goed weerkaatst, wat zorgt voor een optische vergroting van de ruimte. Hoe helderder de tint van de wandtegel glans wit van 25x40, des te groter is het effect.

Daarnaast heeft de kleur van de wandtegel glans wit van 25x40 een positieve uitwerking op de sfeer. Kamers met een witte kleur op de muur hebben vaak een kalme en frisse uitstraling, wat het bijvoorbeeld ideaal maakt voor de badkamer. Ook is het één van de makkelijkste kleuren om mee te combineren.

De afwerking van wandtegel glans wit 25x40

Verder is een wandtegel glans wit van 25x40 in trek vanwege de afwerking. Glanzende tegels op de muur fungeren als een soort spiegel, waardoor het licht nog beter weerkaatst kan worden. De afwerking draagt dus eveneens bij aan het ruimtelijk effect.

Wandtegel glans wit van 25x40 ziet er bovendien luxe uit. De glans zorgt voor een schittering op de muur en dat geeft de ruimte een prachtige finish.

Wandtegel glans wit 25x40 kopen?

Heeft u een mooie wandtegel glans wit van 25x40 kunnen vinden? U kunt deze eenvoudig bestellen via onze website.

Bij Douche Concurrent kunt u niet alleen terecht als u al zeker bent van uw zaak. Onze specialisten staan namelijk ook voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of persoonlijk advies. Neem contact op via onze contactgegevens of ga het gesprek aan in één van onze showrooms.