Afmetingen wandtegels

De eerste stap in uw zoektocht is het bepalen van de ideale afmetingen van de wandtegels. Bent u fan van grote formaten of kiest u liever voor de kleinere maten? Beiden kunt u vinden bij Douche Concurrent! Bekijk het volledige assortiment op onze website en bestel uw favoriet eenvoudig online.

410 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

410 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Waarom grote afmetingen wandtegels zo geliefd zijn

Aan grote afmetingen wandtegels zitten diverse voordelen die bijdragen aan hun populariteit. Het ziet er niet alleen luxe uit, ook is het een kalm aanzicht voor de ogen.

Het grootste pluspunt is echter dat deze grote afmetingen wandtegels zorgen voor een ruimtelijk effect in de kamer. Vanwege het formaat zijn er minder voeglijnen zichtbaar op de muur, waardoor de totale oppervlakte groter oogt. Deze optische vergroting is in iedere kamer fijn, maar is natuurlijk extra gewenst wanneer het om een kleine ruimte gaat.

Kleine, maar fijne afmetingen wandtegels

Kleine afmetingen wandtegels zijn daarentegen perfect als u gaat voor een klassieke of retro uitstraling. Het geeft de kamer karakter en pit, waardoor het eindresultaat alles behalve saai wordt.

Ook kunt u ervoor kiezen om kleine afmetingen wandtegels te gebruiken voor details in een kamer. Wat dacht u bijvoorbeeld van een nis in de badkamer of de ruimte tussen het aanrecht en de kastjes in de keuken? Hiermee geeft u op simpele wijze een creatieve draai aan het totale plaatje.

Afmetingen wandtegels: de gulden middenweg

Verder kunt u kiezen voor standaardafmetingen. Mooie voorbeelden hiervan zijn tegels van 60x60 of 30x60. Het voordeel van deze formaten is dat ze beschikbaar zijn in een hoop verschillende stijlen en kleuren, en dat voor een goede prijs. Met deze afmetingen wandtegels is de kans groot dat er een variant tussen zit die perfect bij het interieur past.

Meer informatie over afmetingen wandtegels

De keuze is reuze en dat maakt het zeker niet makkelijk. Daarom staan onze specialisten voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Neem contact met hen op via onze contactgegevens of ga het gesprek aan in één van onze showrooms. We denken graag met u mee over de perfecte afmetingen van uw nieuwe wandtegels.