XXL Tegels

Kies voor grote wand- en vloertegels als u op zoek bent naar praktische tegels die uw ruimte vergroten. Deze formaten bedekken de oppervlakte in uw badkamer binnen een handomdraai. Bij Douche Concurrent kunt u prachtige xxl tegels vinden van bijvoorbeeld 120x120 en 120x260.

7 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

7 artikel(en)

«
per pagina

Sorteer op

Minder voegen met xxl tegels

Er zijn voordelen die xxl tegels met zich meebrengen. Omdat xxl tegels met één stuk meer oppervlakte bedekt dan kleinere tegels, heeft u veel minder voegen op de vloer en/of wand. Hierdoor creëert u een patroon in uw badkamer dat rustiger oogt.

Een ander pluspunt van minder voegen in uw badkamer is dat het makkelijker is om de ruimte schoon te houden. Er zijn namelijk minder voegen voor het vuil om zich in te nestelen, waardoor u minder tijd kwijt bent aan de schoonmaak van deze randen. Met xxl tegels is uw badkamer dus hygiënischer dan wanneer u gebruik maakt van een groot aantal kleine tegels.

Een groter ogende ruimte met xxl tegels

Met xxl tegels is het mogelijk om uw badkamer er groter uit te laten zien dan deze daadwerkelijk is. Hier speelt het minimaal aantal voegen opnieuw een rol. Hoe sterk dit vergrotende effect is, wordt echter ook beïnvloedt door de vorm van de tegel.

Als u op zoek bent naar een manier om het maximale te halen uit de ruimte, dan adviseren wij om gebruik te maken van een rechthoekige vorm in uw badkamer. Met rechthoekige xxl tegels wekt u namelijk het idee dat oppervlakte langer en breder is.

Gaat uw voorkeur toch uit naar vierkante xxl tegels, maar wilt u met deze vorm ook het vergrotende effect versterken? Kies dan voor xxl tegels met een lichte kleur. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld xxl tegels met een witte basiskleur die bij kunnen dragen aan het ruimtelijke effect op de badkamervloer- of wand.

Mooie xxl tegels in verschillende stijlen

Houdt u van een betonlook of gaat uw voorkeur uit naar een xxl tegel die lijkt op echt natuursteen? De keramische xxl tegels die u kunt vinden in onze showrooms en op onze website zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Tevens heeft u bij ons keus uit xxl tegels met vier verschillende afwerkingen: geborsteld, gepolijst, glans en mat.

Bij ons kunt u terecht voor inspiratie, maar ook advies. Onze specialisten helpen u namelijk graag verder in uw zoektocht naar de ideale xxl tegels. Gaat u liever zelf op zoek naar een xxl tegel die bij uw interieur past? Bekijk dan onze collectie online.