Terugbetaling

Hoe snel word ik terugbetaald?
Op het moment dat u het bericht heeft ontvangen dat wij de creditering in gang hebben gezet ontvangt u uiterlijk binnen 5 werkdagen uw aankoopbedrag retour.
Krijg ik na retourneren het volledige aankoopbedrag terug?
Bijna altijd wel. Maar het is logischerwijs wel afhankelijk van de staat van het product. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om het product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. Zo kunnen we iemand anders nog blij maken met een nieuw product. Anders bepalen we aan de hand van de staat van het product wat de waardevermindering is. Dus bekijk het product gerust zoals u in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal een kraan uit de doos en bekijk hem van alle kanten, maar ga deze niet monteren.
Waarom krijg ik minder geld voor mijn geretourneerde product?
Dan is het product waarschijnlijk niet in de originele staat teruggestuurd. In dat geval bepalen we aan de hand van de staat wat de waardevermindering is. De maximale waardevermindering is 30%. Het uiteindelijke bedrag dat u ontvangt wordt bepaald door twee dingen:
De waardevermindering van het product. Deze is gebaseerd op drie factoren:
beschadiging van het product; beschadiging van de verpakking; compleetheid van het product.
Op welke manier wordt mijn aankoopbedrag geretourneerd?
Uw aankoopbedrag wordt geretourneerd via dezelfde weg als dat u deze aan ons heeft voldaan. Indien u dus met IDEAL betaald, storten wij het bedrag retour op het rekeningnummer waar het aankoopbedrag mee is voldaan.
Ik heb AfterPay als betaalmethode en mijn product geretourneerd. Wat nu?
Indien u voldaan heeft aan de retourvoorwaarden zorgen wij ervoor dat uw AfterPay-verplichting komt te vervallen.

 

Vraag niet beantwoord?

Neem contact op met behulp van de serviceaanvraag of bel naar 010 - 230 99 34 (keuze 3)