Toilet

Artikelen 1 tot 24 van 519 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 519 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Toilet

Het toilet is een belangrijke sanitaire ruimte in huis. U kunt online een nieuwe toiletpot of WC kopen, zowel hangend als zwevend. Bekijk de staande toiletten en de wandclosets, we zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken.

Met de toiletsets kiest u voor de combinatie van een toiletpot en de andere benodigde onderdelen, zoals een inbouwreservoir. U kunt op die manier een complete WC kopen, zodat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft. Specifiek een toiletpot kopen of de toiletbrillen en badmeubels bekijken? Blader er op uw gemak doorheen.

Hangend of zwevend toilet

Het toilet is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw wensen met betrekking tot de samenstelling en uitstraling daarvan. Vergelijk bijvoorbeeld de zwevende of hangende toilet met de staande WC. Hangend en zwevend zorgt u met het toilet voor een mooiere uitstraling en maakt u het bovendien gemakkelijker om de vloer eronder schoon te houden. Wat dat betreft heeft een nieuwe hangende of zwevende toiletpot zowel voordelen voor de uitstraling als voor het praktisch gebruik daarvan.

Staand toilet of wandcloset kopen

Als alternatief kunt u een staand toilet of een regulier wandcloset kopen, die u zowel aan de wand als op de grond kunt bevestigen. Voor de stevigheid en stabiliteit maakt het geen verschil, u kunt in de beide gevallen rekenen op een hoogwaardige toiletpot van een van de topmerken. U kunt online een WC kopen op basis van uw specifieke wensen. Bekijk de complete sets en de afzonderlijke onderdelen, tot aan de toiletonderdelen en bijvoorbeeld de bedieningsplaten.