Toilet ideeën: inspiratie voor een nieuw toilet!

Bent u op zoek naar nieuwe toilet ideeën? Het toilet is voor veel mensen een wat lastige ruimte om in te richten. Het is een hele kleine ruimte, waardoor u niet veel plek heeft voor grote objecten. Toch willen we er graag minimaal een toilet en een toiletmeubel in kwijt.

Door gebruik te maken van slimme toilet ideeën kunt u van het toilet toch een mooie ruimte maken, die ook nog eens ruimtelijk aanvoelt. Belangrijk hierbij is om creatief om te gaan met de ruimte die u hebt. Op deze pagina vind u voldoende toilet ideeën en handige tips om de toiletruimte op een leuke manier in te richten. Of lees onze blogs voor extra inspiratie!

 

Toilet voorbeelden voor nieuwe toilet ideeën

Voor de toiletruimte is het een leuk idee om één bepaalde stijl te gebruiken, zodat de ruimte één geheel vormt. Zo kunt u bijvoorbeeld dezelfde stijl gebruiken als uw badkamer, maar een andere stijl is natuurlijk ook mogelijk. Of combineer verschillende stijlen, die veel van elkaar weg hebben. Zo kunt u leuke accenten creëren in de toiletruimte. Wij hebben een aantal leuke toilet voorbeelden voor u verzameld. Bekijk onze toilet ideeën en doe inspiratie op!

 

4 tips voor een leuke toiletinrichting

De ruimte in een toilet is maar beperkt, maar door creatieve toilet ideeën en inspiratie kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte. Om u op weg te helpen, hebben we een aantal handige en leuke tips op een rijtje gezet. Met deze toilet ideeën maakt u van een klein toilet juist een bijzondere ruimte.

 

Blogs voor extra toilet ideeën

Blog

  Hoe richt u de toiletruimte handig in?

  De toiletruimte is maar een kleine ruimte. Hoe kunt u deze ruimte optimaal benutten? Lees het hier!

Blog

  3 voordelen van een wandcloset

  Wilt u graag een hangend toilet? Lees hier de 3 belangrijkste voordelen van een wandcloset.

Blog

  Opbergtips voor in de toiletruimte

  Weet u niet waar u alle spullen kwijt moet in het toilet? Bekijk hier onze handige opbergtips en toilet ideeën.