Alle toiletten

Een nieuw toilet kunt u vinden in verschillende soorten en afmetingen. U kunt kiezen voor een hangend toilet of een staand toilet. Beiden zijn enorm populair en hebben hun eigen voordelen. Daarnaast kunt u uw toilet verfraaien met een luxe bedieningsplaat of diverse andere opties. Hulp nodig? Bekijk ons advies over toiletten.
Stel zelf uw eigen toiletset samen

140 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

140 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

Douche Concurrent is de specialist in alle toiletten, wij zorgen voor een uitgebreid assortiment waar u online een keuze uit kunt maken. Er zijn verschillende soorten toiletten beschikbaar, zodat u het type goed af kunt stemmen op de beschikbare ruimte en bijvoorbeeld de mogelijkheid tot een afvoer. Uiteraard kunnen we u van dienst zijn met zowel de toiletten als de toilet accessoires, zodat u zowel de badkamer als de toiletruimte volledig naar wens kunt inrichten. Binnen ons assortiment kunt u eenvoudig toiletten ideeën opdoen en vindt u de verschillende soorten toiletten.

Toiletten ideeën

Inspiratie opdoen aan de hand van ons assortiment? We voeren een aantal topmerken toiletten. Dit betekent dat u eenvoudig toiletten ideeën kunt opdoen, bijvoorbeeld wanneer u het lastig vindt om de badkamer of de toiletruimte op een stijlvolle wijze in te richten. We helpen u ervoor te zorgen dat er een mooi stijlvol geheel ontstaat, uiteraard op basis van de best mogelijke kwaliteit. De verschillende toiletten die we verkopen zijn afkomstig van topmerken, waardoor u kunt rekenen op het gebruik van zeer degelijke materialen.

Soorten toiletten

De verschillende soorten toiletten zijn goed van kwaliteit en dragen op een mooie manier bij aan de rest van de stijl in de badkamer of het toilet. Heeft u een bepaald type tegels zitten en wilt u daar ook het toilet op afstemmen? Vindt u het vooral van belang om een staand toilet of een hangend toilet te plaatsen? Wij zorgen er met alle toiletten voor dat u de keuze heeft uit een groot aantal verschillende modellen. Uiteraard zijn de toiletpotten geschikt voor zowel de toiletruimte zelf als de badkamer waar u die kunt plaatsen. We zorgen zowel voor alle toiletten als de stortbakken en de andere onderdelen die u nodig heeft om deze netjes aan te sluiten.

Toilet kopen

U kunt online goedkoop een van de toiletten kopen en bovendien gebruik maken van de verschillende accessoires en het garnituur dat er beschikbaar is. Op zoek naar een WC-rol houder of wellicht een WC-haakje en enkele andere accessoires? Het is mogelijk om een complete accessoire set te kopen en gebruik te maken van de verschillende praktische onderdelen. Wij zorgen ervoor dat u online alle toiletten kunt kopen en u de middelen kunt bestellen die u nodig heeft om het toilet aan te (laten) sluiten en vervolgens in gebruik te nemen. Toiletten bestellen kan eenvoudig online of komt langs bij onze showroom.