Bedieningspaneel

Schaft u een nieuw toilet inbouwreservoir aan, dan hoort daar natuurlijk ook een nieuw bedieningspaneel bij. Dit bedieningspaneel, ook wel bedieningsplaat of drukplaat genoemd, heeft u nodig om het toilet door te spoelen. Een bedieningspaneel is de laatste jaren niet alleen een functionele toevoeging meer aan je badkamer, maar het kan ook een stijlvolle of luxe toevoeging zijn. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van het design, de kleur, de afwerking en de eigenschappen van het bedieningspaneel.

163 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

163 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Bedieningspaneel merken

Ons aanbod bestaat uit bedieningspanelen van verschillende merken. Vaak past het bedieningspaneel van het ene merk niet op het inbouwreservoir van het andere merk. U kunt het merk en het type van uw inbouwreservoir dus het best gebruiken als uitgangspunt voor uw nieuwe bedieningspaneel. Voorbeelden van merken zijn: bedieningspaneel Geberit, Grohe bedieningspaneel.

Design en kleur

Bedieningspanelen zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs, kleuren en vormen. Hierdoor is er altijd wel een bedieningspaneel die aansluit bij de stijl van uw toiletruimte of badkamer. U kunt kiezen voor een tijdloze kleur zoals zwart of wit of juist voor een opvallende kleur. Kiest u voor goud of roségoud dan is de bedieningsplaat gegarandeerd een blikvanger in de ruimte. Naast de kleur is ook de afwerking een keuze! Een glanzende afwerking heeft diepe en heldere kleuren, maar stof en vingerafdrukken zijn snel te zien. Mat is wat doffer qua kleur, waardoor de vingerafdrukken juist niet te zien zijn.

Dubbele spoeltechniek

Een groot gedeelte van ons assortiment bestaat uit bedieningspanelen met een dubbele spoeltechniek. Deze bieden u de mogelijkheid om te kiezen tussen een kleine en een grote spoeling. U kunt hiermee veel water besparen, wat goed is voor zowel het milieu als voor uw eigen portemonnee. De bedieningspanelen zijn beschikbaar met ronde en met vierkante knoppen.

Elektronisch bedieningspaneel toilet

Gaat uw voorkeur uit naar een bedieningspaneel die u niet hoeft aan te raken? Met een elektronisch bedieningspaneel start u de spoeling door uw hand voor de knoppen te houden! De kans is zo een stuk kleiner dat uw bacteriën aan uw handen krijgt. Een elektronisch bedieningspaneel is dus niet alleen een luxe, maar zeker ook een hygiënische keuze!

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een bedieningspaneel?

 • Is het geschikt voor uw inbouwreservoir?
 • Welk design past bij de rest van de ruimte?
 • Past de kleur bij het interieur?
 • Heeft u liever een matte of glanzende afwerking?

Uw bedieningspaneel online of in de showroom kopen

Heeft u een bedieningspaneel gevonden die past bij uw inbouwreservoir? Bestel hem dan gemakkelijk en snel online! Wij zorgen dat het bedieningspaneel zo snel mogelijk op de door u gekozen locatie is. Is een keuze maken aan de hand van foto’s voor u lastig? Kom dan langs in een van onze showrooms. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de verschillende bedieningspanelen!