Bedieningsplaten

Een bedieningsplaat zorgt ervoor dat u het toilet kunt doortrekken. Bedieningsplaten komen in veel soorten en maten voor. Zo kunt u altijd de juiste plaat vinden, die bij het design van uw toiletruimte of badkamer past. Wanneer u kiest voor een bedieningsplaat met twee knoppen, kunt u eenvoudig de hoeveelheid water dat u nodig heeft bepalen.
 • Meer dan 10 jaar ervaring in sanitair
 • Tot 10 jaar garantie op toiletten
 • Showroom van ruim 1000 m2
 • Altijd gratis bezorgd vanaf € 100,-

Artikelen 1 tot 24 van 103 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

Artikelen 1 tot 24 van 103 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorteer op

De bedieningsplaten voor baden maken het eenvoudig de verschillende functies in te schakelen. Luisteren naar uw favoriete radiostation, de massagejets inschakelen of het licht bedienen? Het kan met de verschillende bedieningsplaten. Ze maken het eenvoudig om de controle te voeren over het bad dat u heeft staan, ook op het moment dat u er zelf in zit. We noemen het ook wel de bedieningspanelen van het bad, waarbij het uiteraard van belang is dat deze op een eenvoudige wijze in elkaar zitten. U kunt met één druk op de knop zorgen voor de gewenste functie of een verbetering van de ervaring in bad.

Bedieningsplaat of bedieningpaneel

Of u nu spreekt van bedieningsplaten of bedieningspanelen, u kunt in de beide gevallen rekenen op een uitgebreid assortiment. We zorgen er bij Douche Concurrent voor dat u online de keuze heeft uit diverse modellen, uiteraard verkrijgbaar voor een zo scherp mogelijke prijs. Het betekent in de praktijk dat u voordelig een van de bedieningsplaten voor u bad kunt kopen. Op zoek naar een bedieningsplaat voor specifieke functies of wilt u gebruik maken van een ander design? We maken het u online graag gemakkelijk door u een overzicht te bieden van wat er voor de verschillende baden beschikbaar is.

Eenvoudige bedieningsplaten

Het is binnen de bedieningsplaten uiteraard vooral van belang dat deze zich op een eenvoudige manier laten bedienen. Dat helpt ervoor te zorgen dat u vanuit bad eenvoudig de verschillende functies kunt activeren. Daar komt bij dat ook anderen er direct gebruik van zullen maken. We leveren een uitgebreide handleiding bij de bedieningsplaten om die op de juiste wijze aan te sluiten en te bevestigen. Voor het gebruik zal u de handleiding zo min mogelijk nodig hebben, de meeste functies spreken voor zich. Wat dat betreft zitten de bedieningsplaten op een eenvoudige wijze in elkaar en kunt u gemakkelijk gebruik maken van de diverse panelen.

Online bedieningsplaten kopen

U kunt de bedieningsplaten gewoon online kopen. We zorgen voor een uitgebreid assortiment met de bedieningspanelen, zodat u daar op uw gemak doorheen kunt bladeren. Kijk naar de verschillende modellen die er beschikbaar zijn om daar online een keuze uit te maken. U kunt de bedieningsplaten gewoon online bestellen. Bestelt u een van de bedieningsplaten bij ons in de webshop? We gaan daar meteen voor u mee aan de slag en maken het product klaar voor de verzending. We zorgen er op die manier voor dat u zowel de bedieningsplaten als de andere producten standaard zo snel mogelijk in huis heeft en u er meteen gebruik van kunt maken.