WC borstel

Bent u op zoek naar een nieuwe WC borstel? Bij Douche Concurrent vindt u een uitgebreid assortiment aan borstels. Ook WC borstels zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, designs en materialen. Zo kunt u er altijd één vinden die in uw toiletruimte of badkamer past.

126 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

126 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorteer op

De WC borstel is onmisbaar bij het toilet. Uiteraard heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan modellen. Zoekt u naar een WC borstel die u neer kunt zetten of wilt u liever gebruik maken van een hangend model? U kunt online inspiratie opdoen met de toiletborstels in RVS en chroom, net als op basis van de verschillende ontwerpen. Van de design borstels tot aan de meer goedkope modellen die u voordelig online kunt bestellen. We zorgen voor een breed gamma op het gebied van de WC borstel, zodat u daar online op uw gemak uw keuze uit kunt maken.

Goedkope WC borstel

Specifiek op zoek naar een goedkope WC borstel, bijvoorbeeld om het huidige model te vervangen en daar niet teveel kosten voor te maken? U heeft online de keuze uit diverse modellen, die u vervolgens vlot in huis heeft. Bekijk de verschillende goedkope WC borstels die u kunt bestellen, zodat u daarvoor een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Het is bij de toiletborstel bovendien een goed idee om daar altijd een model van achter de hand te houden. Dit maakt het eenvoudiger om deze snel te vervangen zodra de WC borstel het begeeft en u daar een nieuw model van wilt gebruiken.

Borstel en toiletgarnituur

De WC borstel maakt onderdeel uit van het totale toiletgarnituur. Zoekt u naast de borstel ook nog naar een aantal andere WC accessoires? De verschillende toilet accessoires zorgen er bijvoorbeeld voor dat u de handdoek op het haakje kunt hangen of dat daarvoor een ring beschikbaar is. Daarnaast kunt u zorgen voor een WC-rolhouder en een houder voor de reserverollen die u achter de hand wilt houden. De WC borstel is beschikbaar als afzonderlijk accessoire, net als binnen de verschillende toiletsets die er beschikbaar zijn.

WC borstel kopen

U kunt online een WC borstel kopen, we zorgen voor hoogwaardige modellen voor een zo scherp mogelijke prijs. Uiteraard kunt u ze op uw gemak online met elkaar vergelijken, bekijk de diverse modellen en stem die af op de andere toiletaccessoires die u al heeft zitten of kies aan de hand van een WC borstel voor een geschikte stijl voor in het toilet. Een WC borstel bestellen? Wij maken het u online graag gemakkelijk en zorgen zo snel mogelijk voor de  verzending naar uw adres.