Fonteinmeubel

Bent u op zoek naar een geschikt fonteinmeubel voor bij het toilet? De kans is groot dat wij die in ons assortiment hebben! Douche Concurrent heeft verschillende fonteinmeubels waar u fijn uw handen aan kunt wassen. Een wc fontein met onderkast maakt uw toiletruimte helemaal af en biedt daarnaast een handige plek om uw spullen in op te bergen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan ons volledige aanbod hieronder!

47 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

47 artikel(en)

«
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Sorteer op

Een kleine fonteinmeubel voor uw toilet

Het vinden van een passend fonteinmeubel voor uw toilet hoeft niet ingewikkeld te zijn! Wij hebben een uitgebreid aanbod met veel diversiteit, ook op het gebied van grootte. Zo kunt u bij ons compacte fonteinmeubels voor de wc vinden die niet veel ruimte in beslag nemen. Deze bestaan meestal uit een kleine (open) onderkast of een simpele planchet, en een ingebouwde handdoekhouder. Het ideale van deze modellen is dat u niet bang hoeft te zijn dat ze te veel ruimte in beslag nemen.

Toilet fontein met kastje: extra opbergruimte

Een populaire keus op het gebied van de fonteinmeubel is een toilet fontein met kastje. Het voordeel hiervan is namelijk dat het zorgt voor extra opbergruimte. Hier kunt u handig gebruik van maken in een kleine ruimte als het toilet. In de onderkast kunt u van alles in kwijt, van handdoekjes tot een voorraad schoonmaakspullen. Een wc fontein met onderkast is bovendien verkrijgbaar in diverse afmetingen. Dit geldt voor de breedte, hoogte én diepte. Voor iedere toiletruimte is er dus gegarandeerd een fontein met kast die past! Zelfs als u weinig plek over hebt.

Zelf een fontein met kast combineren

Ook kunt u ervoor kiezen om enkel een onderkast aan te schaffen. Een pluspunt is dat u hiermee zelf een compleet fonteintje kunt samenstellen. Zo wordt het erg eenvoudig om het geheel aan te laten sluiten op al uw wensen. Deze onderkasten zijn bijvoorbeeld mooi te combineren met verschillende fonteinsets op onze website. Wij adviseren in deze situatie wel goed op de afmetingen te letten. Op die manier weet u of de fontein op het onderkastje gemonteerd kan worden.

Wc fontein met onderkast: verkrijgbaar in diverse stijlen

Het is niet alleen belangrijk dat de wc fontein met onderkast qua grootte in uw toiletruimte past. Het moet namelijk ook een goede match vormen met uw interieur. Laat het bijvoorbeeld aansluiten op de kleuren van uw tegels. Gaat u het plaatsen in uw badkamer? Bedenk dan of u het zou willen laten matchen met het badkamermeubel.

Een geliefde optie is een fonteinmeubel met hout. Deze onderkasten zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijk materiaal, maar zijn wel voorzien van een houtpatroon. Zo’n toilet fontein met kastje kunt u vinden in verschillende tinten, van naturel eiken tot noten. Gaat u toch liever voor een neutrale kleur? Ook dat kunt u bij ons terecht. In dat geval kunt u kiezen voor een fonteinmeubel in wit, grijs of zwart. Hierbij heeft u ook nog de keus uit verschillende afwerkingen, zoals hoogglans of mat. Zo kunt u het uitstekend laten aansluiten op de rest van uw toiletruimte.

Als u een meubel heeft kunnen vinden dat past bij u en uw interieur, hoeft u alleen nog een geschikte fonteinkraan te vinden. Daarnaast kunt u nog nadenken over bijpassende toiletaccessoires, zoals een toiletrolhouder.

Fonteinmeubels van Douche Concurrent zijn snel bij u thuis!

Heeft u onze fonteinmeubels bekeken en het perfecte model gevonden? Dan wordt het tijd om deze eenvoudig online te bestellen! Zodra wij de order hebben ontvangen, gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag met het voorbereiden van de verzending. De fonteinmeubels zijn snel leverbaar en dus ook gauw bij u thuis bezorgd.

Als u er niet helemaal uitkomt, dan raden wij aan om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Hier kunt u diverse fonteinmeubels in het echt bekijken en eventuele vragen kwijt aan onze specialisten.

Veelgestelde vragen over fonteinmeubels

Welke afmetingen moet mijn nieuwe fonteinmeubel voor de wc hebben?

De ideale afmetingen voor uw nieuwe fonteinmeubel zijn afhankelijk van uw wc. Bekijk daarom van tevoren wat u precies kwijt kunt, zonder dat het in de weg zit. Het moet namelijk niet de loopruimte blokkeren of tegen uw benen aan komen wanneer u op het toilet zit. Als u echt beperkte ruimte heeft, dan adviseren wij om voor een kleine variant te gaan. In dat geval is een hoogte van 5, 10 of 20,5 centimeter het best. Deze hebben echter geen opbergruimte. Wilt u een zo klein mogelijk toilet fontein met kastje? Dan is een model met een hoogte van 27 centimeter de beste keus. Dit is ook direct het populairste formaat. De meeste fonteinmeubels, zowel groot als klein, hebben een diepte van 18 centimeter en een breedte van 36 centimeter.

Als u een ruim toilet heeft en graag profiteert van veel opbergruimte, dan is een model met een diepte van 25 centimeter ideaal. Houd er wel rekening mee dat de hoogte en breedte bij deze fonteinmeubels vaak ook direct een stuk groter is dan het gemiddelde. Denk hierbij aan een hoogte tussen de 50 en 60 centimeter, en een breedte tussen de 45 en 50 centimeter.

Welke afwerking kan ik het best kiezen voor een fontein met kast?

De afwerking van de fonteinonderkast is grotendeels belangrijk voor het uiterlijk. Daarom kunt u het best kiezen voor iets wat u zelf mooi vindt! Wel zijn er een aantal dingen waar u rekening mee kunt houden. Zo heeft het veel invloed op de uitstraling van het fonteinmeubel. (Hoog)glans ziet er bijvoorbeeld luxe uit, terwijl een matte of geborstelde afwerking juist wat stoerder oogt.

Een ander punt is het onderhoud. U ziet op fonteinonderkasten met een glanzende afwerking sneller vlekken zitten dan op een mat model. Vingerafdrukken zijn bijvoorbeeld gauw zichtbaar. De kans is dus groot dat u deze fonteinmeubels vaker moet poetsen. Bedenk daarom of u de uitstraling of het gemak belangrijker vindt.

Moet ik letten op het materiaal bij het aanschaffen van een fonteinmeubel?

Alle fonteinmeubels op onze website zijn gemaakt van sterke materialen die eenvoudig schoon te houden zijn. Toch zijn ze misschien niet allemaal geschikt voor bij u thuis. Dit is vooral afhankelijk van waar u het gaat plaatsen. Is het fonteinmeubel voor een aparte toiletruimte of gaat u het een plekje geven in uw badkamer? Dit is bepalend voor hoe vochtbestendig het moet zijn. In de badkamer raden wij bijvoorbeeld de stalen fonteinmeubels af om roestplekken te voorkomen. In dat geval kunt u beter kiezen voor RVS of een ander vochtbestendig materiaal, zoals HPL.